Lääkkeetön apu nestekertymien eli turvotuksen hoitoon

Kärsitkö esimerkiksi polven, nilkan, jalkaterän tai käsivarren turvotuksesta? Turvotus on yleinen vaiva, joka voi johtua monista eri syistä, kuten vammat, oireyhtymät, leikkaukset, raskaus, pitkäaikainen liikkumattomuus, seisominen tai istuminen. Turvotuksen hoitoon on olemassa monia erilaisia vaihtoehtoja, joista tehokkaimpia kuluttajille saatavia tuotteita ovat Incrediwear-tuotteet ja jaksoittaiseen kompressioon perustuvat lymfaattiset hoitojärjestelmät.

Incrediwear – Lääkinnälliset tulehdusta estävät asusteet

Incrediwear-tuotteet ovat puettavia asusteita ja vaatteita, jotka käyttävät kehon omaa lämpöä stimuloidakseen kankaaseen upotettuja alkuaineita. Niiden aktivoituminen vapauttaa negatiivisia ioneja ja keskitason infrapuna-aaltoja, mikä saa aikaan verenkierron lisääntymisen sekä turvotuksen ja tulehduksen vähenemisen. Incrediwear-asusteita on saatavilla koko keholle, ja koska ne eivät ole verenkiertoa rajoittavia staattisesti puristavia kompressioasusteita, niitä voi käyttää jopa ympärivuorokautisesti.

Tutustu Incrediwear tuotteisiin tarkemmin tästä.

Lymfaattiset kompressiojärjestelmät

Jaksoittain pumppaavat lymfaattiset kompressioasusteet ja -järjestelmät ovat toinen vaihtoehto turvotuksen hoitoon. Jalkojen turvotukseen ja aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen tarkoitetut kompressiolahkeet tunnetaan myös nimellä palautumislahkeet, paineilmalahkeet, lymfalahkeet tai painelahkeet. Palautuminen.comin myymien palautumislahkeiden sisällä on limittäin muotoillut paineilmakennot, jotka ovat valmistajan (Mego Afek) patentoimia. Limittäin muotoillut paineilmakennot täyttyvät paineilmalla alimmasta kennosta ylöspäin ylimpään kennoon puristaen alemmasta kennosta aina ylempää voimakkaammin. Tätä kutsutaan aidosti negatiiviseksi kompressioksi, joka varmistaa sen, ettei nesteitä työnnetä koskaan imuneste- ja laskimoläppien vastaisesti. Kun kaikki kennot ovat täyttyneet ilmasta, laite vapauttaa paineen ja alkaa täyttämään kennoja uudestaan.

Painelahkeita voidaan käyttää tarvittaessa päivittäin. Imusolmukkeiden poistosta johtuvaan turvotukseen voi auttaa jo yksi hoitokerta viikossa. Painelahkeet auttavat käyttäjäpalautteen mukaan myös spastisuuteen, levottomiin jalkoihin, unenlaatuun, lihasjäykkyyteen ja -arkuuteen.

Tutustu painelahkeisiin tarkemmin tästä.