Game Ready -kylmäkompressiolaitteen vuokraus

Toimitamme vuokralaitteet ympäri Suomen.

Game Ready -kylmäkompressiolaite edistää kirurgisen operaation eli leikkauksen jälkeistä toipumista, hillitsee turvotusta ja lievittää tehokkaasti kipua.
 
Game Ready GRPro 2.1 on markkinoiden ainoa CE-merkitty kylmäkompressiolaite, ja se on rekisteröity luokan II lääkinnälliseksi laitteeksi. Game Ready on turvallinen, tehokas ja sairaaloiden hyväksymä.
 

Kivunlievitys Game Readylla on lääkkeetöntä tehokasta turvallista nopeaa

Täytä alla oleva lomake
Olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä puhelimitse
Toimitamme laitteen sinulle käyttö- ja palautusohjeiden kera
Lähetämme laskun, kun vuokraus on päättynyt

Vuokraa GRPRO 2.1 kylmäkompressiolaite täyttämällä alla oleva lomake

Vuokra alk. 199 € / viikko + 100 € lisäviikot

Hinta sisältää toimituksen, laitteen ja yhden sidoksen – lisäsidokset sovitaan erikseen.

Vuokraajan yhteystiedot
Vuokrauksen aloitus
Vuokrauksen kesto

(HUOM: Vuokrauksen minimikesto on 1 viikko.) Voit myös alustavasti valita 1 viikon ja tiedustella vuokrauksen jatkoa myöhemmin.

Lisätietoja - esim. leikkaava sairaala ja tehtävä leikkaus?

Voit myös tiedustella sinua hoitavalta sairaalalta tai fysioterapiakeskukselta laitevuokrausta.

Usein kysyttyä vuokrauksesta

Laitteen voi vuokrata suoraan meiltä TAI seuraavista vuokrauspisteistä:

Helsinki: Mehiläinen Töölö, Terveystalo Kamppi, Terveystalo Ruoholahti, Pihlajalinna Pikku Huopalahti, Orton

Vantaa: Fysioterapia Kroppa

Turku: Mehiläinen NEO, Terveystalo Pulssi

Joensuu: Terveystalo Joensuu

Lappeenranta: Fysio-Eskola

Totta kai. Palvelemme sinua arkisin klo 9-17 välissä puhelimitse, kasvokkain tai sähköisesti.

Toimitamme käyttövalmiit laitteet ilmoittamaanne osoitetta lähimpään Postin palvelupisteeseen,
josta laitteen voi noutaa 1-3 arkipäivän kuluessa laitteen lähettämisestä. Laitteen voi myös noutaa
suoraan meiltä Helsingin Malmilta aukioloaikojen puitteissa.

Heti, kun noudat toimipisteeltämme Helsingin Malmilta. Postitse 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta riippuen Postin toimitusajoista.

Pakkaa laite esimerkiksi tuorekelmuun tai suureen muovikassiin, jotta palvelupisteen tulostama palautustarra kiinnittyy paremmin. Vie laite mihin tahansa Postin palvelupisteeseen (myös esim. R-kioskit) ja käytä koodia 641167.
Palautus on veloitukseton.

Kyllä. Otamme laitteet myös suoraan vastaan.

Töölön Mehiläisestä vuokratut laitteet voi palauttaa takaisin sinne sekä Pihlajalinna Laser
Tilkasta vuokratut laitteet voi palauttaa Pihlajalinna Dextraan (Munkkivuori). Muista sairaaloista
vuokratut laitteet palautetaan Postin palautuspalvelun kautta meille koodilla 641167.

Todennäköisesti kyllä. Otathan yhteyttä vuokrauspisteeseen, jossa sopimus kirjattiin ja odota
vahvistusta vuokrauksen keston pidentämiselle.

Suoraan meiltä vuokratessa – kyllä. Voit vuokrata ensisijaisesti yhdeksi viikoksi ja arvioida vuokrauksen edetessä, kauanko laitteen käytölle on tarve.

Tyypillisesti 15-30 minuuttia. Laitetta voi käyttää vaikka läpi päivän, kunhan maksimissaan 30 min kestoisten hoitojen välissä on aina vähintään 30 minuutin kestoinen tauko.

Riippuu yksilöllisistä tarpeista. Tyypillisin vuokrauksen kesto on 2-3 viikkoa. Kun pahimmat kivut ja voimakkain turvotus on laskenut, voi laitteen käyttöä vähentää hiljalleen. Jatkokuntoutumiseen suosittelemme lämpimästi Incrediwear-tuotteita.

Toisinaan kyllä. Eroja vakuutusyhtiöiden ja vakuutusten välillä on.

Kylmäkompressio-
laitteen käyttökohteet

Game Ready -kylmäkompressiolaitetta käytetään laajasti leikkausten jälkeiseen toipumiseen ja kuntoutumiseen. Yleisimmät käyttökohteet ovat tekonivelleikkaukset kuten polven tai lonkan tekonivelleikkaus. Syynä keinonivelleikkaukselle voi olla esimerkiksi nivelrikko tai reumasairaus.

Akuuttiin vamman ja kivun hoitoon

Nivelten esim. nilkan, polven ja olkapään nivelsidevammat tai ns. puujalka sekä muut iskuperäiset lihasvammat, joissa on lihaksen sisäistä verenvuotoa.

Game Ready tarjoaa lääkkeettömän vaihtoehdon kivunlievitykseen.

Pre-operatiiviseen turvotuksen ja kivun hoitoon

Kuten leikkauksen jälkeen, myös leikkausta edeltävästi voi esiintyä kipua ja turvotusta. Game Readya voi käyttää myös ennen leikkausta kivun ja turvotuksen hoitoon. Vähempi turvotus leikkausalueella helpottaa leikkauksen suorittamista.

Post-operatiiviseen kuntoutukseen

Nilkan ja polven operaatiot ja tähystykset (acl/mcl), tekoniveloperaatiot (polvi/lonkka), erilaiset olkapääoperaatiot sekä käsikirurgia (esim. ranne).

Ortopedisia sidoksia löytyy koko keholle.

Aktiivinen kuntoutusvaihe

Potilas aloittaa lääkärin ja fysioterapeutin ohjeistamana aktiivisen kuntoutuksen leikkauksen jälkeen ja alkaa kuormittaa niveltä.

Game Ready poistaa tehokkaasti turvotusta ja rauhoittaa mahdollista rasituksesta aiheutuvaa tulehdusta, nopeuttaen näin paluuta normaaliin aktiiviseen elämään.

Palautuminen

Monet ammatti- ja harrasteurheilijat luottavat Game Readyyn sekä vammoja ennaltaehkäisevänä että suorituksesta palauttavana hoitona.

Tunnetuin Game Readya käyttävä, ja laitteen kanssa matkustava ammattiurheilija lienee Christiano Ronaldo.

Katso Ronaldon IG-julkaisu tästä.

Esimerkkejä käyttökohteista

Polvisidos
  • ACL (eturistisideleikkaukset)
  • Sivusidevammat ja -leikkaukset
  • Kierukkavammat ja korjausleikkaukset
  • Polven tekonivelleikkaukset
  • Hyppääjänpolvi
Nilkkasidos
  • Nivelsiteiden venähdykset ja repeämät
  • Akillesjänteen vammat ja leikkaukset
  • Liikavarvasleikkaukset
  • Muut nilkan alueen leikkaukset

Teknologia

Keskusyksikkö (GRPro 2.1)

GRPro 2.1 -laitteen vesisäiliö täytetään vedellä ja jäillä. Ortopedinen sidos yhdistetään laitteeseen liitosletkun avulla. Keskusyksikön hallintapaneelista säädetään ortopedisten sidosten kompression taso (0-75 mmHg) sekä hoidon lämpötila (1-10°C).

Liitosletku

Hoidettaessa kahta eri potilasta tai hoitoaluetta samanaikaisesti voidaan käyttää kaksipäistä liitosletkua (tuplaliitosletku).

Ortopediset sidokset

Anatomisesti muotoillut sidokset ympäröivät hoitoalueen kokonaan käyttäen apuna paineilmapuristusta. Sidosten sisäisissä kennoissa kiertävä vesi viilentää hoidettavan alueen tehokkaasti.

Sidoksissa käytettävä ATX (Active Temperature Exchange) -teknologia on NASAn kehittämä.

Sidoksia löytyy kattavasti kehon eri osille – katso kuvat alempaa.

GRPro 2.1 -laitteen käytön kliiniset hyödyt

1. Su EP, Perna M, Boettner F, Mayman DJ, Gerlinger T, Barsoum W, Randolph J, Lee G. A prospective, multi-center, randomised trial to evaluate the efficacy of a cryopneumatic device on total knee arthroplasty recovery. The Journal of Bone and Joint Surgery. 2012; 94-B, Supple A:153-6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23118406.
2. Waterman B, Walker JJ, Swains C, Shortt M, Todd MS, Machen SM, Owens BD. The efficacy of combined cryotherapy compression compared with cryotherapy alone following anterior cruciate ligament reconstruction. The Journal of Knee Surgery. 2012; 25, (02):155-160. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22928433.
3. Murgier J, Cassard X. Cryotherapy with dynamic intermittent compression for analgesia after anterior cruciate ligament reconstruction. Preliminary study. Orthopaedics & Traumatology: Surgery & Research. 2014; 100:309-312. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24679367.
4. Nabıyev VN, Ayhan S, Adhıkarı P, Cetın E, Palaoglu S, Acaroglu RE. Cryo-compression therapy after elective spinal surgery for pain management: a cross-sectional study with historical control. Neurospine. 2018; 15(4):348-352. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6347345/pdf/ns-1836070-035.pdf.
5. Bellon M, Michelet D, Carrara N, Vacher T, Gafsou B, Ilhareborde B, Mazda K, Ferrero E, Simon AL, Julien‑Marsollier F, Dahmani S. Efficacy of the Game Ready® cooling device on postoperative analgesia after scoliosis surgery in children. European Spine Journal. 2019; 28:1257–1264. https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00586-019-05886-6.
6. Klaber I, Greeff E, O’Donnell J. Compressive cryotherapy is superior to cryotherapy alone in reducing pain after hip arthroscopy. Journal of Hip Preservation Surgery. 2019; 0(0):1-6. https://academic.oup.com/jhps/advance-article/doi/10.1093/jhps/hnz048/5610188.
7. Murgier J, Cailliez J, Wargny M, Chiron P, Cavaignac E, Laffosse JM. Cryotherapy with dynamic intermittent compression improves recovery from revision total knee arthroplasty. The Journal of Arthroplasty. 2017; 1-4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28465126.
8. As with all RICE applications.
9. Leegwater NC, Willems JH, Brohet R, Nolte PA. Cryocompression therapy after elective arthroplasty of the hip. Hip International. 2012; 22 (05):527-533. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23112075.


Kaikkiin lääkinnällisiin laitteisiin liittyy luontaisia riskejä. Katso käyttöaiheet, varoitukset, varotoimenpiteet ja vasta-aiheet tuotteen etiketistä. Katso tuoteturvallisuuden tekniset tiedotteet osoitteesta www.gameready.com.

Artikkeleita, kokemuksia ja blogipostauksia Game Readysta

Palautuminen.com
5.0
Perustuu 21 arvioon
powered by Google
Gabi BermanGabi Berman
12:39 26 Aug 22
Laite oli käytössä 2 viikkoa, eturistiside leikkauksen takia. Käytin laitetta aina kun oli mahdollista ja suosittelen sitä täysin. Lääkkeiden napsiminen jäi kokonaan pois koska laite auttoi kipuihin paremmin. Ilman laitetta en usko että palautuminen olisi ollut näin vaivatonta. Kehityskohteena on laitteen äänekkyys.
Vilja HaralaVilja Harala
08:34 26 Aug 22
Todellakin suosittelen eturistisideleikkauksesta toipuville. Uskon, että nopeutti turvotuksen laskemista niin ollen liikeradan palautumista. Kipulääkkeitä jouduin syömään vain viikon leikkauksen jälkeen (ainoastaan panadolia) sillä kylmä poisti kipua tosi tehokkaasti.
Timo TynkkynenTimo Tynkkynen
07:33 19 Apr 22
Ehdottoman loistava laite polven rasitusvamman hoitamiseen. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen kivut helpottivat huomattavasti ja turvotus laski silmin nähden. Muutaman päivän jälkeen polvi oli kunnossa ja kivut hävinneet ilman särkylääkkeitä. Suosittelen ehdottomasti!
Tarja Saarela-SormunenTarja Saarela-Sormunen
14:59 18 Jan 22
Aivan super super laite polven keinonivelleikkauksen yhteydessä. Kone mukana sairaalassa, hoito alkoi ensimetreiltä. Lainassa 3 viikkoa. Miksi suosittelen? Olen hyvin herkkä lääkkeille, ja lääkärini suositteli tätä laitetta. Olin varautunut kovaan kipuun ja turvotukseen sekä liikkumisen vaikeuteen. Mutta niin ei käynytkään. Olen aivan ihmeissäni. Kolmen viikon kuluessa aloitin kuntopyöräharjoittelun.
Liisa SainioLiisa Sainio
10:15 23 Nov 21
Paras päätös ottaa laite käyttöön polvileikkauksen jälkeen! Auttoi tehokkaasti turvotukseen, jolloin polvea oli helpompi liikutella ja kivutkin pysyivät hallinnassa. Ei tarvinnut pelailla kylmäpussien kanssa ja laite oli helppokäyttöinen.
Markus VuorelaMarkus Vuorela
15:42 22 Nov 21
Käytin gamereadya murtuneeseen nilkkaan. Laite auttoi todella hyvin turvotukseen ja kipuun. Voin suositella laitetta kun haluat nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua. Laitetta oli helppo käyttää. Laite saapui nopeasti postissa.Yllätyin positiivisesti laitteen tehosta!
Kaisa RinneKaisa Rinne
16:52 15 Nov 21
Huipputuote polvileikkauksen jälkeen. Nopeutti turvotuksen häviämistä ja lievitti kipua. Käytin ensimmäiset päivät lähes tauotta, kun muutenkin aika kului lähinnä sohvalla. Toisella viikolla käyttö vähitellen väheni, kun turvotus oli jo melko olematonta ja puristus alkoi tuntua hakasten kohdalla ikävältä.Helppo käyttää, paitsi jäiden täyttäminen ja sulaneen veden pois kaataminen yksinään keppien kanssa kulkiessa oli haastavaa, ellei lähes mahdotonta. Pakasterasioille kannattaa varata kunnolla tilaa pakastimesta, ne oli käytössä parhaita.Asiakaspalvelusta vielä 10+, laite haettiin kotiovelta saakka sovitusti 🙂
Matti KivisaloMatti Kivisalo
09:57 10 Nov 21
Loistava laite, toimii! Leikattiin polvi ja kaksi viikkoa oli käytössä. Ensimmäisenä viikkona melkein koko ajan käytössä, kun vain oli mahdollista. Auttoi kivun hallintaan ja turvotukseen. Suosittelen ehdottomasti, toimiva laite.
Jonne KoskiJonne Koski
12:52 24 Oct 21
Olen käyttänyt Game Ready-laitetta leikkauksen jälkeisen kivun hoitoon ja koen sen erittäin tehokkaaksi. Game ready nopeutti toipumistani useasta polvileikkauksesta ja nyt viimeisimpänä myös olkapääleikkauksen jälkeen. Olen käyttänyt Gamereadyä myös kilpailuissa/harjoituksissa aiheutuneiden pienten loukkaantumisten/kipujen hoitoon. Pienen kokonsa vuoksi gamereadyä on helppo kuljettaa mukana myös matkoilla-Jonne Koski
Eemeli KokkonenEemeli Kokkonen
07:12 25 Sep 21
MoiHankin laitteen kipujen hoitoa ajatellen palautumisen edistäminen toivottu “sivuvaikutus”. Aikasemmin ollut käytössä hartialeikkauksen jälkeenPolven rustoni leikattiin 17.9 ja otin game readyn käyttöön samana päivänä. Käytin sitä alkuun ekat päivät noin muutaman tunnin välein sitten 3krt/vrk viikon ajanSöin ensimmäiset 3pv burana 800mgx2 leikkauksen jälkeisen tulehduksen hoitoon, jonka jälkeen täysin kipulääkkeetön. Turvotusta oli jalassa varsin reilusti alkuun, josta tuli epämiellyttävvää tunnetta ja kipuaKäytin GR tiheästi heti leikkauksen jälkeen. Alkuun noin 2h välein 30min. Käytin sitä viikon ajan. Jos kipuja ilmeni turvotuksen taikka rasituksen kautta, niin gr-hoito auttoi niihin välittömästi. Ensimmäisten 3 päivän jälkeen sain turvotuksen pois kokonaan ja kipuja ei ollutGr:n antama kylmä menee tasaisesti kudoksiin ja tuntuu todella miellyttävälle vs. jääpussi ja kylmä menee todella syvälle kun jääpussissista se jäi todella paikalliseksi ja enempi pinnalliseksiJos jonkun kehitys idean voisi antaa niin hieman haastavaa oli yksijalkaisena keppien kanssa roudata jääpäloja ja vettä säiliöstä pois, mutta tääkin onnistu kyllä pienellä vaivalla olihan jalka kivuton👍Eli jos sais jonkun kivan hoitajan mukkaan lataamaan jäitä laitteeseen ni sais täyden kympin, nyt 10- 😝
Katri NuutinenKatri Nuutinen
12:33 20 Sep 21
Game Ready laite oli vuokrattuna 3 viikkoa polven tekonivelleikkauksen jälkeen jo heti ensimmäisestä kotiutumispäivästä lähtien- helppokäyttöinen laite ja selkeät ohjeet- valmiit ohjelmat helpottivat päättämistä, mutta pystyin myös valitsemaan omia hoitosessioitaPäivääni rytmitti mukavasti rentouttava 30 min viilennys 3-4x päivän aikana hilliten todella paljon turvotusta ja kipuja, mustelmatkin hävisivät nopeasti.T. tyytyväinen toipuja 59v
Annemari KiekaraAnnemari Kiekara
12:48 08 Sep 21
Erittäin tuttu laite avustamaan treeneistä palautumista. Ollut leireillä käytössä päivittäin. Ja mainio kuntoutuksessa operaation jälkeen. Nopeuttaa toipumista.Suosittelen.
js_loader
Apua vammoihin ja turvotukseen
Kirjoittaja Oona Tolppanen

“Ainoa asia, mitä jokainen polvileikkauksessa ollut tulee usein kantamaan mukanaan on polven turpoaminen. ⎯  Nivelpinnat saavat aina osumaa leikkauksissa, sekä polveen tulee arpikudosta, jotka altistavat helpommin ärsykkeelle ja turpoamiselle. ⎯ Urheilupiireissä ja liikunta-alalla olen jo aiemmin kuullut Game Ready- kylmäkompressiolaitteesta apuna turvotuksen poistoon leikkauspotilailla, palautumiseen ja akuuttien vammojen hoitoon. Siinä yhdistyy kompressio sekä optimaalinen kylmyysaste. Pääsinkin 3 viikkoa kokeilemaan laitetta omaan ”vammaan”.”

Kylmäkompressiohoidolla kisakuntoon
Kirjoittaja Fysios Mehiläinen

“Sampon, 16, nilkka nyrjähti mahdollisimman huonoon aikaan. Ampumahiihdon SM-kisoihin oli vain kuukausi aikaa, eikä kipeällä jalalla voinut treenata. Uudenlainen puristusta ja kylmähoitoa hyödyntävä Game Ready -hoito kuitenkin auttoi nilkkaa paranemaan nopeasti, ja kuukauden päästä tapaturmasta Sampolla oli kaulassaan kultainen mitali.”

Polven eturistisiteen leikkauspäivä ja ensimmäiset sairauslomapäivät (sisältää ällöjä kuvia)
Kirjoittaja Kaisa Määttänen

“Ensin täytin hieman papereita, vaihdoin sairaalavaatteet ja odottelin. Sairaanhoitaja kävi kysymässä, mihin tulokseen olin tullut Game Ready-kylmäkompressiolaitteen vuokrauksen kohdalla ja päätin ottaa laitteen kahdeksi viikoksi vuokralle. Vuokrahinta oli 299 euroa ja vakuutusyhtiöt kuulemma harvemmin korvaavat sen. Koska laitetta käytetään myös hevosilla ilmeisen hyvin tuloksin, halusin sen itsellenikin. Ja tokihan yritän laittaa sen vakuutuksen piikkiin.”

Polvileikkaus & ensifiiliksiä
Kirjoittaja Veera Knuuti

“Monta Netflix -jaksoa on mennyt Game Ready jalassa istuen jo näin alkuun ja se on tosiaan helpottanut kipua ja auttanut vähentämään turvotusta. Neljää päivää leikkauksen jälkeen polven turvotus alkaa jo selkeästi vähentymään, polven muodot tulemaan esiin ja leposärky alkaa olemaan jo melko vähäistä.”

Kylmäkompressiolaitteella kivut kuriin?
Kirjoittaja Markku Vahtila

“Lisäksi kylmähoidin Game Ready -laitteella forkkujani eli kyynärvarsiani jokaisena hevostreenin jälkeisenä päivänä, ja se mahdollisti, että pystyin treenaamaan hevosella tehokkaammin kuin tavallisesti.

Parhaimmillaan taisin tehdä viikon aikana neljä yli tunnin mittaista heppatreeniä, ja sarjoja kertyi melkoinen määrä. Se on paljon verrattuna tavanomaiseen treeniini, sillä hevosella harjoittelu pistää aina forkkuni todella koville ja forkkuihin ilmaantuu nopeasti tulehduskipuoireita eli kipuilua. Pahimmillaan kipua ei tunnu ainoastaan treeneissä, vaan on myös leposärkyä.

Kylmäkäsittely vähentää tätä kipua, ja havaitsin, että Game Ready -laite oli tehokkaampi kuin tavalliset apteekista ostetut kylmäpakkaukseni.”

Polvileikkauksen jälkihoito kotona – terveisiä sohvalta
Kirjoittaja Hanna Sumari

“Game Ready on kannettava kylmäkompressiolaite, jonka säiliöön laitetaan jääpaloja ja kylmää vettä. Polven ympäri kiedotaan mansetti, jossa kulkee jääkylmää vettä ja joka samalla tekee jaksottaista kompressiota ja siten pumppaa turvotusta pois.

Pidin jalkaa koholla ja käytin laitetta useita kertoja päivässä. Kylmä ja kompressio tuntuivat ihanilta. Aivan eri asia kuin pakastimesta otettu kylmäpakkaus, joka tuntuu inhottavalta tai jos ei tunnu, se ei ole kyllin kylmä auttaakseen kunnolla. Olen tosi kiitollinen että laitetta suositeltiin ja että otin sen, vaikka vakuutukseni ei korvaa apuvälineitä.”

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin ja annamme käyttöopastuksia.