Käyttäjäkokemuksia

Jokainen meistä on yksilö, ja sen vuoksi jokainen meistä myös kokee ja tuntee eri tavalla.
Lue alta, mitä meidän asiakkaat ovat kokeneet ja tunteneet käyttäessään meidän tuotteitamme.

"RecoveryPump on ollut korvaamaton työkalu kovien kilpailuiden ja harjoitteluiden lomassa. Se on tuonut palautumiseeni huomattavaa edistystä."

Noora Honkala
Ultrajuoksija

"Game Ready on paras palautumishoito jaloilleni. Sen avulla saan vähennettyä turvotusta ja sitä kautta lisää treeniaikaa. Suosittelen sitä kaikille."

Matti Suur-Hamari
Lumilautailun paraolympia kultamitalisti

"Käytän RecoveryPumpia jokapäiväiseen palautumiseen ja aina matkustuksen jälkeen. RecoveryPump valmisti takareiteni myös Suomen ennätykseen johtaneeseen juoksuun."

Annimari Korte
Aitajuoksija

"Game Ready on polvileikkauksen jälkeisen hoidon pelastaja! Kivun ja turvotuksen välittömään hoitoon sekä kovan treenin jälkeiseen palautumiseen ehdoton apu."

Mira Potkonen
Olympianyrkkeilijä

"Game Ready toimii erinomaisesti normaalin kehon- ja lihashuollon tukena, niin palautumisessa kuin akuuttien vammojen hoidossa."

Jere Linja-aho
Osteopaatti

"Olen kärsinyt koko ikäni kovista jalkakrampeista, joita olen koittanut helpottaa ruokavaliolla ja muilla keinoilla. Otettuani RecoveryPump -lahkeet säännölliseen käyttöön, olen päässyt jalkakrampeista lähes kokonaan."

Annika von Behr
Konttoripäällikkö

"RecoveryPump on toiminut ammatti- ja amatööriurheilijoilleni erinomaisena työkaluna palautumiseen."

Sami
Eliittivalmentaja

"Ilman hyvää kehonhuoltoa ei palauduta eikä myöskään kehitytä. RecoveryPump on tärkeä osa palautumista."

Oona Tolppanen
Urheiluvalmentaja- ja toimittaja

"Game Ready on kulkenut mukanani kisamatkoilla. Mahtava laite palautumiseen kilpailutahdin ollessa kova."

Aleksandra Blinnikka
Purjelautailun maailmanmestari

"Oon saanut käyttää RecoveryPump bootseja päivittäin viikon ajan ja ihan huikeeta huomata, kuinka joka kerta treeneihin mentäessä jalat ovat tuntuneet todella levänneiltä. Raajojen turvotus, lihasväsymys, iltaiset lihassäryt ovat jääneet pois ja lihakset eivät kipeydy niin pahasti."

Arlena Mikkonen
Pituushyppääjä

"Kun jalat ovat kovassa iskutuksessa, nestettä kertyy helposti polviin ja nilkkoihin. RecoveryPump on ollut paras apu loikista palautumiseen. Hoidon jälkeen jalat tuntuvat huomattavasti kevyemmiltä ja valmiimmilta seuraavaan harjoitukseen."

Kristiina Mäkelä
Kolmiloikkaaja

"Käytän RecoveryPumpia palautumiseen sekä lievittämään mun neurologista tonusta, joka on seuraus mun aivovammasta. Yksinkertaisudessaan pääsen kovempaa, pidempään ja paremmin RecoveryPumpin avulla."

Robson Lindberg
Puhuja, maailman paras aivovammapotilas

Tuotteisiimme luottavat mm.