Käyttäjäkokemuksia

Jokainen meistä on yksilö, ja sen vuoksi jokainen meistä myös kokee ja tuntee eri tavalla.
Lue alta, mitä meidän asiakkaamme ovat kokeneet ja tunteneet käyttäessään meidän tuotteitamme.
Palautuminen.com
5.0
Based on 21 reviews
powered by Google
Gabi BermanGabi Berman
12:39 26 Aug 22
Laite oli käytössä 2 viikkoa, eturistiside leikkauksen takia. Käytin laitetta aina kun oli mahdollista ja suosittelen sitä täysin. Lääkkeiden napsiminen jäi kokonaan pois koska laite auttoi kipuihin paremmin. Ilman laitetta en usko että palautuminen olisi ollut näin vaivatonta. Kehityskohteena on laitteen äänekkyys.
Vilja HaralaVilja Harala
08:34 26 Aug 22
Todellakin suosittelen eturistisideleikkauksesta toipuville. Uskon, että nopeutti turvotuksen laskemista niin ollen liikeradan palautumista. Kipulääkkeitä jouduin syömään vain viikon leikkauksen jälkeen (ainoastaan panadolia) sillä kylmä poisti kipua tosi tehokkaasti.
Timo TynkkynenTimo Tynkkynen
07:33 19 Apr 22
Ehdottoman loistava laite polven rasitusvamman hoitamiseen. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen kivut helpottivat huomattavasti ja turvotus laski silmin nähden. Muutaman päivän jälkeen polvi oli kunnossa ja kivut hävinneet ilman särkylääkkeitä. Suosittelen ehdottomasti!
Tarja Saarela-SormunenTarja Saarela-Sormunen
14:59 18 Jan 22
Aivan super super laite polven keinonivelleikkauksen yhteydessä. Kone mukana sairaalassa, hoito alkoi ensimetreiltä. Lainassa 3 viikkoa. Miksi suosittelen? Olen hyvin herkkä lääkkeille, ja lääkärini suositteli tätä laitetta. Olin varautunut kovaan kipuun ja turvotukseen sekä liikkumisen vaikeuteen. Mutta niin ei käynytkään. Olen aivan ihmeissäni. Kolmen viikon kuluessa aloitin kuntopyöräharjoittelun.
Liisa SainioLiisa Sainio
10:15 23 Nov 21
Paras päätös ottaa laite käyttöön polvileikkauksen jälkeen! Auttoi tehokkaasti turvotukseen, jolloin polvea oli helpompi liikutella ja kivutkin pysyivät hallinnassa. Ei tarvinnut pelailla kylmäpussien kanssa ja laite oli helppokäyttöinen.
Markus VuorelaMarkus Vuorela
15:42 22 Nov 21
Käytin gamereadya murtuneeseen nilkkaan. Laite auttoi todella hyvin turvotukseen ja kipuun. Voin suositella laitetta kun haluat nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua. Laitetta oli helppo käyttää. Laite saapui nopeasti postissa.Yllätyin positiivisesti laitteen tehosta!
Kaisa RinneKaisa Rinne
16:52 15 Nov 21
Huipputuote polvileikkauksen jälkeen. Nopeutti turvotuksen häviämistä ja lievitti kipua. Käytin ensimmäiset päivät lähes tauotta, kun muutenkin aika kului lähinnä sohvalla. Toisella viikolla käyttö vähitellen väheni, kun turvotus oli jo melko olematonta ja puristus alkoi tuntua hakasten kohdalla ikävältä.Helppo käyttää, paitsi jäiden täyttäminen ja sulaneen veden pois kaataminen yksinään keppien kanssa kulkiessa oli haastavaa, ellei lähes mahdotonta. Pakasterasioille kannattaa varata kunnolla tilaa pakastimesta, ne oli käytössä parhaita.Asiakaspalvelusta vielä 10+, laite haettiin kotiovelta saakka sovitusti 🙂
Matti KivisaloMatti Kivisalo
09:57 10 Nov 21
Loistava laite, toimii! Leikattiin polvi ja kaksi viikkoa oli käytössä. Ensimmäisenä viikkona melkein koko ajan käytössä, kun vain oli mahdollista. Auttoi kivun hallintaan ja turvotukseen. Suosittelen ehdottomasti, toimiva laite.
Jonne KoskiJonne Koski
12:52 24 Oct 21
Olen käyttänyt Game Ready-laitetta leikkauksen jälkeisen kivun hoitoon ja koen sen erittäin tehokkaaksi. Game ready nopeutti toipumistani useasta polvileikkauksesta ja nyt viimeisimpänä myös olkapääleikkauksen jälkeen. Olen käyttänyt Gamereadyä myös kilpailuissa/harjoituksissa aiheutuneiden pienten loukkaantumisten/kipujen hoitoon. Pienen kokonsa vuoksi gamereadyä on helppo kuljettaa mukana myös matkoilla-Jonne Koski
Eemeli KokkonenEemeli Kokkonen
07:12 25 Sep 21
MoiHankin laitteen kipujen hoitoa ajatellen palautumisen edistäminen toivottu “sivuvaikutus”. Aikasemmin ollut käytössä hartialeikkauksen jälkeenPolven rustoni leikattiin 17.9 ja otin game readyn käyttöön samana päivänä. Käytin sitä alkuun ekat päivät noin muutaman tunnin välein sitten 3krt/vrk viikon ajanSöin ensimmäiset 3pv burana 800mgx2 leikkauksen jälkeisen tulehduksen hoitoon, jonka jälkeen täysin kipulääkkeetön. Turvotusta oli jalassa varsin reilusti alkuun, josta tuli epämiellyttävvää tunnetta ja kipuaKäytin GR tiheästi heti leikkauksen jälkeen. Alkuun noin 2h välein 30min. Käytin sitä viikon ajan. Jos kipuja ilmeni turvotuksen taikka rasituksen kautta, niin gr-hoito auttoi niihin välittömästi. Ensimmäisten 3 päivän jälkeen sain turvotuksen pois kokonaan ja kipuja ei ollutGr:n antama kylmä menee tasaisesti kudoksiin ja tuntuu todella miellyttävälle vs. jääpussi ja kylmä menee todella syvälle kun jääpussissista se jäi todella paikalliseksi ja enempi pinnalliseksiJos jonkun kehitys idean voisi antaa niin hieman haastavaa oli yksijalkaisena keppien kanssa roudata jääpäloja ja vettä säiliöstä pois, mutta tääkin onnistu kyllä pienellä vaivalla olihan jalka kivuton👍Eli jos sais jonkun kivan hoitajan mukkaan lataamaan jäitä laitteeseen ni sais täyden kympin, nyt 10- 😝
Katri NuutinenKatri Nuutinen
12:33 20 Sep 21
Game Ready laite oli vuokrattuna 3 viikkoa polven tekonivelleikkauksen jälkeen jo heti ensimmäisestä kotiutumispäivästä lähtien- helppokäyttöinen laite ja selkeät ohjeet- valmiit ohjelmat helpottivat päättämistä, mutta pystyin myös valitsemaan omia hoitosessioitaPäivääni rytmitti mukavasti rentouttava 30 min viilennys 3-4x päivän aikana hilliten todella paljon turvotusta ja kipuja, mustelmatkin hävisivät nopeasti.T. tyytyväinen toipuja 59v
Annemari KiekaraAnnemari Kiekara
12:48 08 Sep 21
Erittäin tuttu laite avustamaan treeneistä palautumista. Ollut leireillä käytössä päivittäin. Ja mainio kuntoutuksessa operaation jälkeen. Nopeuttaa toipumista.Suosittelen.
js_loader

Tuotteisiimme luottavat mm.

"RecoveryPump on ollut korvaamaton työkalu kovien kilpailuiden ja harjoitteluiden lomassa. Se on tuonut palautumiseeni huomattavaa edistystä."

Noora Honkala
Ultrajuoksija

"Game Ready on polvileikkauksen jälkeisen hoidon pelastaja! Kivun ja turvotuksen välittömään hoitoon sekä kovan treenin jälkeiseen palautumiseen ehdoton apu."

Mira Potkonen
Olympianyrkkeilijä

"Ilman hyvää kehonhuoltoa ei palauduta eikä myöskään kehitytä. RecoveryPump on tärkeä osa palautumista."

Oona Tolppanen
Urheiluvalmentaja- ja toimittaja

"Game Ready on paras palautumishoito jaloilleni. Sen avulla saan vähennettyä turvotusta ja sitä kautta lisää treeniaikaa. Suosittelen sitä kaikille."

Matti Suur-Hamari
Paraolympia kultamitalisti

"Game Ready toimii erinomaisesti normaalin kehon- ja lihashuollon tukena, niin palautumisessa kuin akuuttien vammojen hoidossa."

Jere Linja-aho
Osteopaatti

"Olen kärsinyt koko ikäni kovista jalkakrampeista, joita olen koittanut helpottaa ruokavaliolla ja muilla keinoilla. Otettuani RecoveryPump -lahkeet säännölliseen käyttöön, olen päässyt jalkakrampeista lähes kokonaan."

Annika von Behr
Konttoripäällikkö

"Game Ready on kulkenut mukanani kisamatkoilla. Mahtava laite palautumiseen kilpailutahdin ollessa kova."

Aleksandra Blinnikka
Purjelautailun maailmanmestari

"RecoveryPump on toiminut ammatti- ja amatööriurheilijoilleni erinomaisena työkaluna palautumiseen."

Sami
Eliittivalmentaja

"Oon saanut käyttää RecoveryPump bootseja päivittäin viikon ajan ja ihan huikeeta huomata, kuinka joka kerta treeneihin mentäessä jalat ovat tuntuneet todella levänneiltä. Raajojen turvotus, lihasväsymys, iltaiset lihassäryt ovat jääneet pois ja lihakset eivät kipeydy niin pahasti."

Arlena Mikkonen
Pituushyppääjä

"Käytän RecoveryPumpia jokapäiväiseen palautumiseen ja aina matkustuksen jälkeen. RecoveryPump valmisti takareiteni myös Suomen ennätykseen johtaneeseen juoksuun."

Annimari Korte
Aitajuoksija

"Kun jalat ovat kovassa iskutuksessa, nestettä kertyy helposti polviin ja nilkkoihin. RecoveryPump on ollut paras apu loikista palautumiseen. Hoidon jälkeen jalat tuntuvat huomattavasti kevyemmiltä ja valmiimmilta seuraavaan harjoitukseen."

Kristiina Mäkelä
Kolmiloikkaaja

"Käytän RecoveryPumpia palautumiseen sekä lievittämään mun neurologista tonusta, joka on seuraus mun aivovammasta. Yksinkertaisudessaan pääsen kovempaa, pidempään ja paremmin RecoveryPumpin avulla."

Robson Lindberg
Puhuja, maailman paras aivovammapotilas

Jätä oma arvostelusi:

Jälleenmyyjät

Helsinki

Ettonet Kaari (Kannelmäki)
Fysiokeskus Itäkunto (Itäkeskus)
Helsingin Cherokee (Punavuori)
Helsingin Mailapelikeskus (Tapulikaupunki)
Töölön Apteekki (Kamppi)

Järvenpää

Laitila

Koulutettu hieroja Maria Perkkola