NubisPro – Ilmatäytteinen hoitopöytä

1384,00  (sis. alv)

Lyhyt kuvaus tuotteesta

Nubis on kehonhuollon ammattilaisen kannettava ja ilmatäytteinen hoitopöytä, jonka kasaaminen ja purkaminen on erittäin nopeaa. Hoitopöydän voi kustomoida omalla logolla ja värivaihtoehtojakin löytyy lisää valmistajalta.

HUOM: Toimitusaika on pidempi kustomoitavissa ja tilattavissa tuotteissa. Jos tuotteen valinnan jälkeen et näe ilmoitusta varastosaldosta, tuote tilataan suoraan valmistajalta.

KEHONHUOLLON AMMATTILAISEN HOITOPÖYTÄ

Ilmatäytteinen. Kannettava. Kestävä.

NubisPro on kehonhuollon ammattilaisen ilmatäytteinen ja kannettava hoitopöytä, jonka kasaaminen ja purkaminen onnistuu käden käänteessä. Monessa eri värissä saatava hoitopöytä on myös erittäin vakaa, täysimittainen ja kestävä.

Ilmatäytteinen
Kannettava
Helposti puhdistettava
Kestävä
Nopeasti kasattava ja purettava

Hoitopöydän kasaaminen

Kasaaminen on erittäin yksinkertaista. Ota NubisPro ulos repusta. Täytä se täyteen ilmaa (vain 35 sekuntia lisätyn sähköpumpun kanssa). Kiinnitä jalat runkoon ja lukitse ne haluttuun korkeuteen. Kiinnitä patja alustaan ​​ja palvele asiakasta.

Image by mdjaff on Freepik

Hoitopöydän ergonomia

Jos olet joskus yrittänyt puristaa suuren hoitopöydän auton tavaratilaan, kävellä pitkän matkan pöytä olkapäällä tai kiivetä kapeita portaita vanhan kaupungin keskustan huoneeseen, niin tiedät, että hoitopöydän kuljettaminen on tuskallista.

Hoitopöytien valtava paino, suuri koko ja kantaminen olalla johtaa niska-, hartia ja selkäkipuihin. Ratkaisu? NubisPro. Erittäin kannettava ja kestävä fysioterapiapöytä.

Hoitopöydän kuljettaminen

NubisProta voi kuljettaa huolettomasti repussa.

Kuljetusreppu on varustettu vuoratuilla hihnoilla, jotka jakavat painon tasaisesti vartaloon. Tämän ansiosta NubisProta voi kuljettaa kädet vapaana ja sitä on helppo kantaa portaissa ylös ja alas.

Repun pohjassa on renkaat, jotka tekevät liikkumisesta vielä helpompaa ja nopeampaa. Kompaktin koon ansiosta se mahtuu pienimmänkin auton tavaratilaan.

Kannettava
Nopeasti kasattava
Kestävä
Helposti puhdistettava
Mukava
Säädettävä
Korkealaatuinen materiaali
Tyylikäs

Hoitopöytien vertailu

Pakkauksen sisältö

NubisPro
NubisProOsteo
NubisProXL

Patjan koko

190 x 75 x 20 cm

190 x 65 x 20 cm

210 x 75 x 20 cm

Hoitopöydän korkeus

66 – 88 cm

66 – 88 cm

66 – 88 cm

Hoitopöydän korkeus

66 – 88 cm

66 – 88 cm

66 – 88 cm

Hoitopöydän maksimikuorma

250 kg

250 kg

250 kg

Hoitopöydän paino

10,2 kg

9,6 kg

11,7 kg

Kuljetusrepun mitat

70 x 45 x 20 cm

70 x 45 x 20 cm

70 x 45 x 20 cm

Kuljetuspaino

14,7 kg

14,1 kg

16,2 kg