Neurosonic Harmonia

2690,00  (sis. alv)

KristiinaLiikunnanohjaaja
Read More
“Palautumislahkeet ovat täydelliset. Vastasivat juuri sitä mitä luvattiin. Reisistä lähtenyt nopeasti 5 cm, nilkat, sääret ja polvet ovat silmin nähden eri näköiset. Eli nestettä on poistunut paljon ja lahkeet ovat auttaneet turvotukseen. Hämähäkkiverisuonet ovat selvästi vähentyneet ja selluliitti vähentynyt myös. Jaloista myös kivut kadonneet ja jalkojen liikerata palautunut. Ovat myös ihanan rentouttavat. Hankin nämä omaksi, koska haluan ylläpitää jalkojen hyvinvointia jatkossakin. Mikään muu hoito tai tuote ei ole antanut näin isoa ja selkeää apua oireileville jaloilleni.”

Varasto loppu

Lyhyt kuvaus tuotteesta

Gen2 -teknologialla varustettu Neurosonic Harmonia on normaalin patjan alle sijoitettava värähtelypatja, joka tekee jokapäiväisestä hyvinvoinnista entistäkin helpompaa.

Harmonia auttaa sinua palautumaan arjen kuormituksista lievittämällä stressin oireita ja parantamalla unenlaatua helposti ja tehokkaasti.

PALAUTUMISTA ARJEN KUORMITUKSESTA

Rentoutumiseen, palautumiseen ja aktivointiin

Harmoniaa ohjataan Neurosonic-sovelluksella, jonka voit ladata puhelimeesi. Sovelluksesta voit valita erilaisia ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen.

Palaudu
Rentoudu
Aktivoidu

Lisätietoja

Tekniset tiedot

Kaikilla Neurosonic-tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu.

  • Pituuden säätövara 135 – 170 cm
  • Koko taitettuna 51 cm (L) x 29,5 cm (K) x 15 cm (S)
  • Paksuus n. 3cm
  • Paino n. 4 kg
  • Materiaali: OEKO TEX -sertifioitu Needlepunched nonwoven 100g/m2, 100 % Polypropylen kuitua

Neurosonic-elektroniikka

  • Virtalähteen jännite 15V, tehonkulutus max 75 – 90 W
  • CE-standardit täyttävä
  • 9 ohjelmaa (4 rentouttavaa, 2 aktivoivaa ja 3 palauttavaa).
  • Laitteen ohjaus omalta puhelimelta tai tablet-laitteelta, tai ohjainlaitteelta.

Kuvaus

Neurosonic Harmonia sijoitetaan sänkyyn patjan alle. Parhaan nukkumisergonomian saavuttamiseksi suosittelemme sijoittamista paksun patjan alle. Harmonia ei nosta patjan korkeutta, joten sitä on helppo käyttää myös parisängyssä. Voit siis nauttia rentoutumishetkestä vaikka nukkumaan mennessäsi!

Neurosonic Harmonia sisältää herätys- ja ajastustoiminnot. Ajasta esimerkiksi Harmonia herättämään sinut lempeällä matalataajuisella värähtelyllä!

Harmonia on kevyt ja kooltaan kompakti, joten voit kätevästi kuljettaa sitä mukana esimerkiksi mökille, työ- tai treenimatkoille tai vaikka mannerten väliselle matkalle jet lagin oireita helpottamaan.

Harmoniaa ohjataan Neurosonic-sovelluksella, jonka voit ladata puhelimeesi. Sovelluksesta voit valita erilaisia ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen.

Lisätiedot

Paino 1,000000 kg (kilogramma)