Palautuminen treenistä, vammasta tai leikkauksesta

Olemme listanneet markkinoiden neljä parasta tuotetta auttamaan sinua palautumaan, kuntoutumaan tai toipumaan nopeammin.

Treenaaminen, vammat ja leikkaukset voivat asettaa kehosi koville. Hyvä palautuminen on kuitenkin avainasemassa, jotta voit jatkaa intohimojesi parissa ja pysyä kunnossa. Tässä blogipostauksessa esittelemme neljä huippuluokan tuotetta, jotka voivat tehdä palautumisesta tehokkaampaa ja nopeampaa.

 1. Game Ready GRPro 2.1 – kylmäkompressiolaite

  Game Ready GRPro 2.1 on kylmäkompressiolaite, joka on suunniteltu erityisesti palautumiseen treenistä, vammasta tai leikkauksesta. Sen ainutlaatuinen tekniikka yhdistää tasaisen kylmähoidon ja aktiivisen jaksoittaisen kompression, mikä auttaa vähentämään kipua ja turvotusta. Laite on helppokäyttöinen ja räätälöitävissä hoitotarpeiden mukaan. Game Ready GRPro 2.1 on sairaalasta tai Palautuminen.comista kotiin vuokrattava kannettava hoitolaite, joka vuokrataan tyypillisesti leikkauksen jälkeisen 2-3 viikon ajaksi.

  Vuokraa Game Ready -laite tästä.

 2. Incrediwear-tuotteet

  Incrediwear-kankaaseen on upotettu puolijohteina toimivia alkuaineita, jotka lisäävät verenkiertoa ja edistävät siten kehon luonnollista paranemisprosessia. Valikoimaan kuuluu erilaisia tuotteita, kuten sukkia, polvitukia ja asusteita, jotka toimivat niin palautumiseen, kuntoutumiseen kuin kivunlievitykseen. Erinomainen ja edullinen apu mm. nivelrikon oireiden hoitoon.

  Selaa Incrediwear-tuotteita tästä.

 3. Limfa©-terapiahoitolaite

  Helppokäyttöinen ja sivuvaikutukseton LIMFA©-terapia vaikuttaa välittömästi, syvällisesti ja täysin turvallisesti. Se edustaa poikkeuksellista innovaatiota kivunhoidon, fyysisen toipumisen ja kudosten uudistumisen alalla, mahdollistaen normaalin toimintakyvyn palautumisen merkittävästi lyhyemmässä ajassa ilman lääkkeitä. Laitteen käyttö mm. nopeuttaa murtumien luutumista, vahvistaa luuntiheyttä ja edistää sidekudosvaurioiden paranemista.

 4. Mego Afekin valmistamat kompressiojärjestelmät

  Israelissa valmistetut Mego Afekin laadukkaat lymfaattiset kompressiojärjestelmät ovat erityisen hyödyllisiä rasituksesta palautumisessa sekä turvotuksen hoidossa. Ne auttavat myös lihasarkuuteen, -jäykkyyteen sekä -kipuun. Käyttäjät raportoivat palautumislahkeiden auttavan lisäksi levottomiin jalkoihin ja spastisuuteen / dystoniaan.

  Selaa kompressiojärjestelmiä tästä.

Muista aina konsultoida ammattilaista ennen uusien hoitomenetelmien käyttöönottoa, ja tutustu laitteiden kontraindikaatioihin.