Wrist Sleeve – Rannepanta – Musta

30,00  (sis. alv)

Frank
FrankKipupotilas -blogin kirjoittaja
Read More
"Ensimmäisen kuukauden jälkeen huomasin, että Incrediwear Leg Sleeve on jopa lievittänyt hermokipuani. Pidän kirjaa tarvittaessa otettavista lääkkeistä ja nämä määrät ovat lähes kolmasosan pienemmät ensimmäiseltä kuukaudelta kuin normaalisti."
Susan SilvennoinenHiusalan yrittäjä / opettaja
Read More
"Olen käyttänyt nyt Knee Sleeveä. Ja tulen käyttämään jatkossakin joka yö. Teen seisomatyötä, ja se tuntuu polvissa vihlovana kipuna. Olen lääkeallerginen ja siksi vältän tulehduskipulääkkeitä. Nyt olen ilman kipuja ja pystyn nukkumaan koko yön ilman särkyä. Kannatti ottaa käyttöön, mistään muualta en ole saanut vastaavaa apua särkyyni."
MinnaPoluilla elämän -blogin kirjoittaja
Read More
“Olen saanut todellakin helpotusta arkeen! Monenlaista olen ehtinyt kokeilemaan, mutta näihin (Incrediwear Arm Sleeve & Leg Sleeve) ihastuin heti. Juuri tuo materiaali ja teknologia on erinomainen. Näissä ei ole voimakasta puristuksen tunnetta, vastaavasti ne ehkäisevät minun vihollistani kylmän tunnetta. Lievittävät kipua, helpottavat jäykkyyteen ja tukevat kehon hahmottamista. Oikea käsi ja jalka toimivat minulla paremmin. Niin ihastunut olen, että pidän näitä nyt jatkuvasti.”​
Previous
Next

Tutustuthan kokotaulukkoon ennen koon valitsemista. Tuotteiden mitoitus vaihtelee.

Lyhyt kuvaus tuotteesta

Incrediwear Wrist Sleeve – terapeuttinen rannepanta edesauttaa palautumista sekä lievittää akuuteista tai kroonisista nivelvammoista ja -tulehduksista johtuvaa kipua.

Suositellut käyttöaiheet:

 • Nivelrikko / Nivelreuma / Nivelkipu
 • Yleistynyt kipu ja turvotus
 • Akuutit vammat ja krooniset sairaudet
 • Leikkausta edeltävä / jälkeinen hoito
 • Venähdykset / nyrjähdykset
 • Murtumat
 • Rannekanavaoireyhtymä

Mitoitus perustuu ranteen ympärysmittaan. Mittaa ranteen leveimmästä kohdasta.

S/M L
15 – 20 cm 20 – 25 cm

 

Pakkaus sisältää yhden rannepannan / -sidoksen.

UUDENLAINEN TAPA HOITAA KEHOA

Tulehdusta estävät asusteet

Incrediwear lisää verenkiertoa vähentäen tulehdusta ja turvotusta, lievittäen kipua, palauttaen liikkuvuuden ja nopeuttaen palautumista.

Toisin kuin kompressioasusteiden, Incrediwear-tuotteiden ei tarvitse puristaa toimiakseen. Kompressioasusteet rajoittavat verenkiertoa, kun taas Incrediwearin teknologia lisää sitä.

Incrediwear-tuotteet sisältävät puolijohteita, jotka reagoivat kehon lämpöön vapauttaen negatiivisia ioneja. Negatiiviset ionit aktivoivat soluvärähtelyjä, jotka lisäävät imuneste- ja verenkiertoa. Lisääntynyt imunestekierto vie turvotusta pois hoidettavalta alueelta, ja lisääntynyt verenkierto puolestaan auttaa tuomaan enemmän happea ja ravinteita hoidettavalle tai vaurioituneelle alueelle. Hapen ja ravinteiden kulku vaurioituneelle alueelle optimoi kehon luonnollista paranemisprosessia.

Lisääntynyt energisyys
Nopeampi kuntoutuminen vammoista
Vammojen ennaltaehkäisy
Parempi suorituskyky
Tutkimuksin todistettu teho

Lääkinnälliset laitteet

Incrediwear-tuotteet ovat CE-merkittyjä luokan I lääkinnällisiä laitteita

CE-merkintä osoittaa, että tuote on tarkastettu ja se täyttää EU:n turvallisuus-, terveys- ja ympäristövaatimukset. Se vaaditaan tietyiltä EU:n alueella myytäviltä tuotteilta riippumatta siitä, missä päin maailmaa ne on valmistettu.

Incrediwearin tuotteet ovat lisäksi FDA-rekisteröityjä ja listattuja, ja ne täyttävät kaikki sovellettavat FDA:n määräykset.

Fimea: Lääkinnällisen laitteen määritelmä

EU: CE-merkintä

Kivusta tai vammasta kärsivälle

Lokakuussa 2019 julkaistussa tutkimuksessa 46 osallistujaa, joilla oli polven nivelrikko, käyttivät Incrediwearin polvitukea 6 kk ajan. Kukaan osallistujista ei saanut minkäänlaista fyysistä tai injektiohoitoa. Potilaita arvioitiin lähtötilanteessa ja sen jälkeen joka kuukausi 6 kuukauden tutkimusjakson päättymiseen saakka. Tutkimustulokset olivat tilastollisesti merkitseviä ja osoittivat, että Incrediwearin polvituki auttoi kivun vähentymisessä ja toiminnan parantumisessa asteen 1 ja 2 nivelrikossa.

Kiputuntemuksen vähenemisen keskiarvo 63%
Koki kivun vähentyneen 100%

Tutkimuksiin osallistuneista 100% raportoi kivun vähentyneen. Kiputuntemuksen vähenemisen raportoitu keskiarvo oli 63%.

Asusteilla voidaan hoitaa mm. nivel- ja jännetulehduksia, nivelkipua, lymfedeemaa, revähdyksiä, turvotusta, akuutteja ja kroonisia vammoja, venähdyksiä, lihasväsymystä ja -kipua. Asusteet sopivat myös erinomaisesti leikkausten jälkeisen hoidon tueksi.

Lymfedeema
Venähdykset
Nivelkipu
Repeämät
Jännetulehdus
Lihaskipu
Niveltulehdus
Turvotus
Lihasväsymys
Verenkiertohäiriöt

Urheilijalle

Ennaltaehkäisy

Kivuton elämä täydellä liikkuvuudella on avain mukavuuteen. Olipa kyseessä aamujuoksu, joogatunti tai lasten seurassa pysyminen, ansaitset elää kivuttomasti. Incrediwearin avulla voit estää vammoja elääksesi aktiivista elämää.

Suorittaminen

Suorituskykyisenä urheilijana oleminen on omistautumista, keskittymistä ja tarmoa. Tavoitteiden saavuttaminen vaatii tukea monella osa-alueella. Incrediwearin avulla voit työntää itsesi yli henkilökohtaisen ennätyksesi.

Palautuminen

Jokaiselle keholle on tärkeää keskittyä palautumiseen. Incrediwearin tulehdusta ehkäiseviä asusteita ja vaatteita voidaan käyttää 24/7, ja niiden on tieteellisesti todistettu lisäävän verenkiertoa kehon luonnollisen paranemisprosessin optimoimiseksi.

Tutkimuksia

vähemmän alaraajavammoja¹
0 %
vähemmän nivelrikosta johtuvaa kipua²
0 %
nopeampi kuntoutuminen vammoista³
0 %
koki oireiden lievittyneen²
0 %
uudelleen loukkaantumista³
0
päivää, joita kipu ei pysäyttänyt³
0

UKK

Incrediwear-teknologia perustuu negatiivisiin ioneihin. Incrediwear-kankaaseen on upotettu puolijohteita; germaniumia ja hiiltä. Kun kangas koskettaa ihoa, kehon lämpö aktivoi puolijohteet, jolloin negatiiviset ionit vapautuvat. Negatiiviset ionit aikaansaavat värähtelyä solutasolla, mikä johtaa verenkierron ja imunestevirtauksen vilkastumiseen, turvotuksen poistumiseen, ja nopeampaan hapen sekä ravinteiden kulkeutumiseen hoitoalueelle. Puolijohteiden ominaisuuksien vuoksi Incrediwear-kuitu jäähtyy aina eikä anna hoidettavan alueen lämmetä.

Hiilellä ja germaniumoksidilla on yksi käytettävissä oleva elektroni ulkokuoren molekyylissä. Kun molekyyli yhdistetään vähintään 20 celsiusasteen lämpötilaan, se aktivoituu ja vapauttaa keskipitkiä infrapunaoptisia aaltoja, jotka luovat kudokseen mikrovärähtelyä. Tämä lisääntynyt energia ja liike johtaa interstitiaalisen sekä lihaksen- ja nivelen sisäisen turvotuksen tai nesteen poistumiseen.

Toisin sanoen:

Incrediwear-teknologia toimii aivan kuten maanjäristys meren pohjassa. Se värähtelee ja luo aallon, joka ei pysähdy. Negatiiviset ionit toimivat samalla tavalla – värähteleviä soluja jotka ei pysähdy, silloin kun Incrediwear-tuote on päällä. Lisääntynyt verenkierto on seurausta negatiivisista ioneista, ei puristumisesta.

Verisuonet ovat putkimaisia. Aivan kuten harjoituksen aikana lihasten supistukset luovat energiaa, joka lisää verenkiertoa, niin tekee myös Incrediwear – se jäljittelee supistuksia ja lisää verenkiertoa.

Käynnissä on kaksi prosessia, kun Incrediwear on päällä puettuna:

1. Tärkeintä – se poistaa turvotuksen värähtelemällä kudosta, jossa turvotus sijaitsee – tämä voi olla interstitiaalinen eli kudosten sisällä, lihaksessa tai nivelessä. Tämän seurauksena turvotus työntyy imunestejärjestelmään, mikä on Incrediwear- teknologian ainutlaatuinen ominaisuus.

2. Toissijainen prosessi värähtelee verisuonia, mikä lisää verenkiertoa ja nopeutta, jotta vaurioituneille alueille saadaan enemmän happea, ravinteita ja makrofageja. Se myös lämpösäätelee kudosta pitäen kudoksen lämpötilan alhaalla. Tämä on olennainen etu, koska tutkimukset osoittavat, että kohonnut kudoksen lämpötila voi aiheuttaa kudosvaurioita.

Kompressio perustuu verisuonten puristamiseen. Tämän seurauksena imunesteenpoisto hidastuu. Puristus itse asiassa pysäyttää kudoksen värähtelyn ja nesteiden liikkumisen. Mikä joissakin erityistapauksissa voi olla hyödyllistä (esim. lyhyen aktiivisen harjoituksen aikana), mutta jos sitä käytetään levossa tai liian usein, se voi aiheuttaa kudosvaurioita.

Tästä syystä kompressiota ei voi käyttää pitkiä aikoja, kun taas Incrediwear- ja Incrediwear Equine -tuotteita voidaan käyttää pitkiä aikoja, mukaan lukien yöaikaan ja tarvittaessa jopa ympäri vuorokauden.

Incrediwear Inc. tekee ensisijaisesti ihmisiin liittyviä tutkimuksia yhteistyössä maailman johtavien tutkimusklinikoiden ja -instituuttien kanssa ja osoittaa, että Incrediwear- teknologia on käänteentekevä sekä ihmisten että hevosten terveydenhuollossa ja hyvinvoinnissa. Jotkut suoritetuista ja julkaistavista tutkimuksista:

 • Viivästyneen lihasarkuuden (DOMS) tutkimus, kivunlievitys, nopeutunut toipuminen ja DOMS:n oireiden poistaminen
 • Major League Soccer (MLS) vammojen nopeutettu toipuminen, alaraajavammat
 • Polvi – ACL kivun lievitys ja vähentynyt turvotus leikkauksen jälkeen, lisääntynyt liikelaajuus
 • Polven nivelrikkokivun vähentäminen
 • Unitutkimus baseball-pelaajilla – vammojen ehkäisy ja suorituskyky, parempi uni ja vähentynyt turvotus harjoituksen jälkeen vammojen ehkäisemiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi
 • Incrediwear Recovery -hihojen vaikutukset Major League -jalkapalloilijoiden ajanhukkaan alaraajojen vammojen ja alaraajojen pehmytkudosvammojen jälkeen

Incrediwear eliminoi turvotuksen värähtelemällä kudosta, jossa turvotus sijaitsee – tämä voi olla interstitiaalinen (kudosten sisällä), lihaksensisäinen (lihaksessa) tai nivelen sisäinen (nivelessä). Tämän seurauksena turvotus työntyy imunestejärjestelmään, mikä on Incrediwear-teknologian ainutlaatuinen ominaisuus.

Koska Incrediwear-tuotteet lisäävät verenkiertoa, tuovat happea ja ravinteita hoidettavalle alueelle ja työntävät turvotuksen ja kuona-aineet imunestejärjestelmään, näin se toimii siis anti-inflammatorisesti. Kun tulehdus poistuu, samalla poistuu prostaglandanssi (kipua aiheuttava kemikaali) ja sydasiinit, mikä johtaa kivun vähenemiseen.

Incrediwear-teknologialla on luettelo ainutlaatuisista eduista:

 • verenkierron parantamisen lisäksi myös imunesteenpoiston lisääminen
 • Incrediwear on ei-invasiivinen teknologia eikä aiheuta negatiivisia sivuvaikutuksia
 • kangas toimii kasteltuna kylmähoidon tavoin
 • on maailman ainoa puettava tulehduskipulääke
 • on turvallinen yön yli – palautumiselle
 • tutkimuksin todistettu teho
 

Koska hevosilla polven alapuolella ei ole lihaksia, niillä on heikompi järjestelmä turvotuksen työntämiseksi imunestejärjestelmään.

Incrediwear-kuituun upotetut puolijohteet germanium ja hiili eivät huuhtoudu pois eivätkä menetä ominaisuuksiaan ajan myötä. Tuotteet toimivat niin kauan kun kangas itsessään ei ole kulunut rikki.

Kun kehon lämpö ja vesi (joka toimii katalyyttinä) aktivoivat negatiivisen ionin, se luo keskitason infrapuna-aallon transduktion kudokseen aiheuttaen endotermisen vasteen kudoksen sisällä. Tämän seurauksena kudos jäähtyy ja lämpö vetäytyy kudoksen ulkopuolelle. Tämä vaikutus voidaan testata infrapunakameralla.

Tai toisin sanoen:

Negatiivinen ioni menee kehoon, kohtaa positiivisen ionin ja potkaisee sen ulos kehosta. Tämän seurauksena lämpö vetäytyy ulos kehosta ja se jäähtyy. Jopa silloin, kun tuote on kuiva, jos keho alkaa lämmetä ja hikoilla (harjoituksen aikana), sama vaikutus aktivoituu. Kun lisäät vettä (kylmää tai lämmintä), jäähdytysvaikutus muuttuu paljon dramaattisemmaksi ja tuotteesta tulee “kylmäpakkaus” 45 minuutiksi – 1 tunniksi.

Toisin sanoen:
Tämä on kätevä ja innovatiivinen vaihtoehto perinteiselle kylmäämiselle.

Harvoissa tapauksissa ihmisiä ja hevosia voidaan ylistimuloida – tuote voi olla liian “aktiivinen” ja aiheuttaa epämukavuutta. Mutta sen lisäksi tutkimuksissa eikä asiakkailtamme ole saatu havaintoja muista negatiivisista sivuvaikutuksista.

Koska Incrediwear- ja Incrediwear Equine -tuotteet eivät perustu kompressioon eivätkä aiheuta verisuonten supistumista, niitä voidaan käyttää 24/7 ⎯ myös yön yli.

Kuvaus

Wrist Sleeve sopii käytettäväksi:

 • Treenin aikana
 • Treenin jälkeen
 • Lihasväsymyksen ja -kivun hillitsemiseksi
 • Turvotuksen vähentämiseksi
 • Nukkumisen aikana palautumisen edistämiseksi

Tuotetiedot:

 • Orgaaninen materiaali on rikastettu germaniumilla ja hiilellä
 • Ihonmyötäinen joustava muotoilu
 • Hengittävä ja kosteutta imevä kangas
 • Mukavuutta lisäävä 3D punos

Materiaali:

 • 37% Puuvilla
 • 30% Nylon
 • 30% Polyesteri
 • 3% Spandex

Pesu- ja hoito-ohjeet:

Pestään kylmällä tai lämpimällä vedellä. Voi pestä koneessa (käytä pesupussia tai tyynyliinaa). Ei suositella kuivausrumpua (matala lämpöohjelma ok). Ei kestä valkaisua, huuhteluainetta, silitystä tai kuivapesua.

Lisätiedot

Paino 1,000000 kg (kilogramma)
Malli

L, S/M