Naboso Neuro Insoles

70,00  (sis. alv)

Lyhyt kuvaus tuotteesta

Suositellaan käytettäväksi:

Päivittäiseen jalkojen stimulointiin jalkojen voiman ja tietoisuuden lisäämiseksi.
Osana neurorehabilitaation ohjelmaa kävelyharjoittelussa ja kaatumisten vähentämisessä.
Parantamaan ihon verenkiertoa ja ääreishermoston stimulaatiota.
Parantamaan asentotietoisuutta ja tasapainoa seistessä sekä kävellessä.
Tarpeeksi ohut sopimaan kaikenlaisiin kenkiin.
Suunniteltu käytettäväksi paljain jaloin tai ohuiden sukkien kanssa.
Ei-vaimennetut aistipohjalliset tarkoitettu päivittäiseen käyttöön.

Myrkytön | Lateksiton | 100% kierrätettävä

MIEHET
US EUR
S 3 – 5.5 34.5 – 37.5
M 6 – 8.5 38 – 42
L 9 – 11.5 43 – 45
XL 12 – 14 46 – 48.5
NAISET
US EUR
S 5 – 7.5 35 – 38
M 8 – 10.5 38.5 – 43
L 11 – 13.5 43.5 – 44.5

Kuvaus

Naboso Neuro -pohjallinen tarjoaa lääketieteellisen stimulaation tason, joka parantaa tasapainoa ja vakautta akuuteissa ja kroonisissa neurologisissa sairauksissa.

Jalkojemme ja maan pinnan tunteminen on tärkeää tasapainon ja liikkumisen optimoimiseksi. Eri lääketieteellisten tilojen myötä voimme menettää yhteytemme maahan ja siten lisätä kaatumisriskiä.

Lisätiedot

Paino 1,000000 kg (kilogramma)
Malli

– L, – M, – S, – XL

LISÄÄ TUNTEMUSTA KEHOON

Hermopäätteitä stimuloiva pintatekstuuri

Naboson tuotteet on kehitetty stimuloimaan hermopäätteitä ja siten lisäämään asentoaistin toimintaa. Paranna tasapainoa, liikettä ja liikkuvuutta monipuolisilla Naboson tuotteilla.

Parempi tasapaino
Enemmän tuntemusta
Paremmat liikeradat
Tarkempi asentoaisti
Enemmän voimaa

Mikä on Naboso?

Naboso on ensimmäinen kaupallisesti saatavilla oleva pienhermojen proprioseptiivinen materiaali, joka on suunniteltu parantamaan ryhtiä ja tehostamaan liikkettä. Tuotteilla voidaan edesauttaa hermoston kuntoutusta, suorituskykyä ja hyvinvointia. Naboso tarkoittaa tšekin kielellä ‘paljain jaloin’.

Miksi paljain jaloin?

Jalan alaosassa oleva iho sisältää tuhansia (pienhermoisia) mekanoreseptoreita, jotka ovat herkkiä erilaisille ärsykkeille, kuten tekstuurille, tärinälle, ihon venymiselle, syvälle paineelle ja kevyelle kosketukselle. Kun niitä stimuloidaan, näillä hermoilla on tärkeä rooli siinä, kuinka säilytämme pystyasennon, aktivoimme asentolihaksiamme ja hallitsemme dynaamisesti iskuvoimia.

Yksi Naboson tärkeimmistä ominaisuuksista on tutkimustuloksiin perustuva tekstuuri, joka on integroitu koko materiaaliin. Useat tutkimukset, mukaan lukien Hattonin et al. vuonna 2011 tekemä tutkimus, osoittivat, että tietyt tekstuurit todella parantavat tasapainoa ja vakautta vähentämällä mediaalista lateraalista heilahtelua. Naboso yhdistää tähän tekstuuriin muodon, korkeuden ja etäisyyden varmistaen, että hermosto saa tarkimman mahdollisen stimulaation.

Toinen Naboson ominaisuus on tutkimustuloksiin perustuva materiaalin kovuus. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kovemmat pinnat stimuloivat hermostoa tehokkaammin ja lisäävät proprioseptiivista syöttöä alusta alkaen. Iglesiaksen et al. vuonna 2012 tekemä tutkimus osoitti, että mitä kovempi pohjallinen, sitä enemmän mediaaalinen lateraalinen heilahdus vähenee.

Naboson historia

Naboson perusti jalkaterapeutti, ihmisliikkeiden asiantuntija ja globaali Barefoot Science Leader Dr. Emily Splichal New Yorkista. Tohtori Splichal on omistanut lääketieteen uransa ammattilaisten ja potilaiden kouluttamiseen jalkojen kautta tapahtuvasta hermoston aktivoinnista ja kehon tasapainosta.

Tohtori Splichalin koulutusten aikana hän alkoi huomata, että heti kun ihmiset aktivoivat hermostonsa, he harjoittelivat pinnoilla, jotka välittömästi deaktivoivat jalat ja viivästyttivät hermostoa uudelleen. Se, millä harjoittelemme, olipa kyseessä joogamatto tai AstroTurf, vaikuttaa viime kädessä siihen, kuinka jalkamme aktivoituu ja kommunikoi muun hermostomme kanssa. Tämä on erityisen tärkeää, kun harjoittelemme paljain jaloin tai keskitymme liikkeisiin, jotka vaativat nopeaa vakautta.

Mitään harjoituspintaa ei ole tähän mennessä suunniteltu erityisesti kohdistettavaksi jalkojen pohjassa oleviin pieniin hermo-proprioseptoreihin. Tohtori Splichal tiesi, että aika oli oikea ja teollisuus oli valmis käyttämään materiaalia, joka on ominaista paljasjalka-stimulaatiolle – ja näin Naboson kehitys alkoi.