Golf Socks – Crew – Mustavihreät

27,00 

Incrediwear Golf Socks lievittävät kipua, edesauttavat palautumista sekä vähentävät tulehdusta & turvotusta jalkaterän ja nilkan alueella. Materiaali on joustava ja hengittävä. Sukat ovat anatomisesti muotoillut oikeaan ja vasempaan jalkaan sopiviksi; sukissa on merkintä R oikealle jalalle ja L vasemmalle jalalle. Harmaan värinen kangas on viilentävää materiaalia. Sopii aktiviteetteihin kuten golf, tennis, vaellus, padel – missä tahansa askelia kertyykään.

Sukkien mitoitus perustuu kengänkokoon. Jos kokosi on kahden koon välissä, valitse isompi koko.

S M L XL
EU 35 – 38 EU 39 – 42 EU 43 – 46 EU 47 – 50

UUDENLAINEN TAPA HOITAA KEHOA

Tulehdusta estävät asusteet

Incrediwear lisää verenkiertoa vähentäen tulehdusta ja turvotusta, lievittäen kipua, palauttaen liikkuvuuden ja nopeuttaen palautumista.

Toisin kuin kompressioasusteiden, Incrediwear-tuotteiden ei tarvitse puristaa toimiakseen. Kompressioasusteet rajoittavat verenkiertoa, kun taas Incrediwearin teknologia lisää sitä.

Incrediwear-tuotteet sisältävät puolijohteita, jotka reagoivat kehon lämpöön vapauttaen negatiivisia ioneja. Negatiiviset ionit aktivoivat soluvärähtelyjä, jotka lisäävät imuneste- ja verenkiertoa. Lisääntynyt imunestekierto vie turvotusta pois hoidettavalta alueelta, ja lisääntynyt verenkierto puolestaan auttaa tuomaan enemmän happea ja ravinteita hoidettavalle tai vaurioituneelle alueelle. Hapen ja ravinteiden kulku vaurioituneelle alueelle optimoi kehon luonnollista paranemisprosessia.

Lisääntynyt energisyys
Nopeampi kuntoutuminen vammoista
Vammojen ennaltaehkäisy
Parempi suorituskyky
Tutkimuksin todistettu teho
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Kivusta tai vammasta kärsivälle

Lokakuussa 2019 julkaistussa tutkimuksessa 46 osallistujaa, joilla oli polven nivelrikko, käyttivät Incrediwearin polvitukea 6 kk ajan. Kukaan osallistujista ei saanut minkäänlaista fyysistä tai injektiohoitoa. Potilaita arvioitiin lähtötilanteessa ja sen jälkeen joka kuukausi 6 kuukauden tutkimusjakson päättymiseen saakka. Tutkimustulokset olivat tilastollisesti merkitseviä ja osoittivat, että Incrediwearin polvituki auttoi kivun vähentymisessä ja toiminnan parantumisessa asteen 1 ja 2 nivelrikossa.

Kiputuntemuksen vähenemisen keskiarvo 63%
Koki kivun vähentyneen 100%

Tutkimuksiin osallistuneista 100% raportoi kivun vähentyneen. Kiputuntemuksen vähenemisen raportoitu keskiarvo oli 63%.

Asusteilla voidaan hoitaa mm. nivel- ja jännetulehduksia, nivelkipua, lymfedeemaa, revähdyksiä, turvotusta, akuutteja ja kroonisia vammoja, venähdyksiä, lihasväsymystä ja -kipua. Asusteet sopivat myös erinomaisesti leikkausten jälkeisen hoidon tueksi.

Lymfedeema
Venähdykset
Nivelkipu
Repeämät
Jännetulehdus
Lihaskipu
Niveltulehdus
Turvotus
Lihasväsymys
Verenkiertohäiriöt

Urheilijalle

Ennaltaehkäisy

Suorittaminen

Palautuminen

Kivuton elämä täydellä liikkuvuudella on avain mukavuuteen. Olipa kyseessä aamujuoksu, joogatunti tai lasten seurassa pysyminen, ansaitset elää kivuttomasti. Incrediwearin avulla voit estää vammoja elääksesi aktiivista elämää.

Suorituskykyisenä urheilijana oleminen on omistautumista, keskittymistä ja tarmoa. Tavoitteiden saavuttaminen vaatii tukea monella osa-alueella. Incrediwearin avulla voit työntää itsesi yli henkilökohtaisen ennätyksesi.

Jokaiselle keholle on tärkeää keskittyä palautumiseen. Incrediwearin tulehdusta ehkäiseviä asusteita ja vaatteita voidaan käyttää 24/7, ja niiden on tieteellisesti todistettu lisäävän verenkiertoa kehon luonnollisen paranemisprosessin optimoimiseksi.

Tutkimuksia

0 %
vähemmän alaraajavammoja¹
0 %
vähemmän nivelrikosta johtuvaa kipua²
0 %
nopeampi kuntoutuminen vammoista³
0 %
koki oireiden lievittyneen²
0
uudelleen loukkaantumista³
0
päivää, joita kipu ei pysäyttänyt³

Kuvaus

Golf Socks sopii käytettäväksi:

  • Aktiviteetin aikana
  • Aktiviteetin jälkeen
  • Lihasväsymyksen ja -kivun hillitsemiseksi

Tuotetiedot:

  • Orgaaninen materiaali on rikastettu hiilellä
  • Ihonmyötäinen joustava mitoitus
  • Hengittävä ja kosteutta imevä kangas

Materiaali:

  • 70% Polyesteri
  • 15% Puuvilla
  • 10% Nylon
  • 5% Spandex

Pesu- ja hoito-ohjeet:

Pestään kylmällä tai lämpimällä vedellä. Voi pestä koneessa (käytä pesupussia tai tyynyliinaa). Ei suositella kuivausrumpua (matala lämpöohjelma ok). Ei kestä valkaisua, huuhteluainetta, silitystä tai kuivapesua.

Lisätiedot

Paino 1,000000 kg (kilogramma)
Malli

L, M, S, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Golf Socks – Crew – Mustavihreät”