Equine Circulation Exercise Bandages – Pintelit (pari) – Mustat

99,50 

100 varastossa

Incrediwear Circulation Exercise Bandages ovat hoitavat pintelit, jotka auttavat vammojen ehkäisyssä, nopeuttavat toipumisaikaa ja parantavat suorituskykyä. Ne istuvat mukavasti hevosen jalkojen ympärille, ja velcrokiinnityksen ansiosta niiden pukeminen on nopeaa ja helppoa.

KÄYTTÖOHJEET:

Käytä Equine Circulation Exercise Bandages -hoitavia pinteleitä työskennellessäsi hevosesi kanssa. Välittömästi hevosen työskentelyn jälkeen kostuta pintelit ja jätä ne päälle noin 45-60 minuutiksi. Pintelit toimivat jääpakkauksena 45 minuutin – 1 tunnin ajan turvotuksen vähentämiseksi. Poista pintelit ja aseta Incrediwear tallipatjat ja/tai Incrediwear kaviosukat päälle enintään 24 tunniksi (kuivina).

Koska ne eivät perustu puristukseen, niitä voi käyttää pitkään.

KYLMÄHOITO:

Kostuta pintelit vedellä välittömän viilennysvaikutuksen aikaansaamiseksi. Kylmähoidon tehokkuus kestää 45 minuutista 1 tuntiin turvotuksen vähentämiseksi. Voit saada voimakkaamman viilennysvaikutuksen käyttämällä kuumaa vettä – laita pintelit kuumaan veteen 2 minuutiksi, purista ylimääräinen vesi, odota hetki, että side hieman jäähtyy, ja aseta se paikoilleen. Tämä voidaan tehdä heti treenin jälkeen, kun siteet ovat vielä päällä, tai tarvittaessa erityisesti viilennyshoitoa varten.

YLEISET OHJEET:

Incrediwear on uudenlainen “urheilullinen” kangas, jota on käytetty ihmisten urheiluteollisuudessa jo useiden vuosien ajan. Incrediwear on germaniumia ja hiiltä sisältävä kuitu, joka aktivoituu kehon lämmön vaikutuksesta, vapauttaen negatiivisia ioneja ja lisäten verenkiertoa alueelle sekä lisäten lymfakiertoa alueelta, mikä antaa sille ainutlaatuiset ominaisuudet. Incrediwear Equine on soveltanut näitä periaatteita uuteen tuotelinjaan, joka keskittyy hevosen distaalisiin raajoihin. Tuote lisää verenkiertoa ja edistää lymfakiertoa, kun sitä käytetään kuivana. Kostutettuna (erityisesti lämpimällä tai kuumalla vedellä) se aiheuttaa endotermisen reaktion, joka laskee pinnan lämpötilaa ja luo “jääside” -vaikutuksen. Noudattamalla näitä yleisiä periaatteita, tuotetta voidaan käyttää kuivana ennen harjoitusta verenkierron lisäämiseksi ja kosteana harjoituksen jälkeen viilennysefektin aikaansaamiseksi. Kaikkia käyttötapoja tulisi toteuttaa eläinlääkärin valvonnan ja/tai ohjeiden mukaisesti. Jos eläinlääkärisi ei ole perehtynyt Incrediwear Equineen, pyydä heitä ottamaan yhteyttä toimistoon saadaksesi lisätietoja.

PESUOHJEET:

Laita tyynyliinaan tai pesupussiin. Pese lämpimässä tai kylmässä, enintään 40°C lämpötilassa. Kuivaa matalassa lämpötilassa. ÄLÄ käytä valkaisuainetta, silitä tai kuivapese.