BCAA Instant Drink Powder Exotic Melon Flavour 500g

24,90  (sis. alv)

8 varastossa

Lyhyt kuvaus tuotteesta

100% BCAA -juomajauhe tarjoaa välttämättömiä aminohappoja helppokäyttöisenä jauheena raikkaassa hedelmämaussa. Aminohapot ovat jokaisen proteiinin perusrakennusaineita. Liikunnallisesti aktiivisilla ihmisillä voi olla lisääntynyt proteiinin ja siten aminohappojen tarve.

Aineosat

L-Leusiini (30 %), dekstroosi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo), L-Isoliini (15 %), L-Valiini (15 %), aromi, kaliumsitraatti, maltodekstriini, emulgointiaine (soijalesitiini), sakeuttamisaine (karrageeni), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (sukraloosi), pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, väriaine (beetakaroteeni). Allergeenitiedot: Jälkiä gluteenista, kananmunanvalkuaisesta ja maidosta (sisältäen laktoosia) ei voida sulkea pois.

Käyttösuositus: Nauti juoma ennen harjoittelua tai harjoittelun aikana.

Valmistus: 10 g + 300 ml vettä.

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivassa ja auringonvalolta suojattuna huoneenlämmössä (enintään 21 °C).

Kuvaus

Ennen kaikkea BCAA:t (lyhenne haaroittuneille aminohapoille) ovat välttämättömiä ihmiselle. Tämä tarkoittaa, että ne on otettava ruoan kanssa, eikä keho pysty valmistamaan niitä itse. Toisin kuin kaikki muut aminohapot, BCAA:t metaboloituvat suoraan eivätkä epäsuorasti maksassa. Tämä tarkoittaa, että ne voivat päästä suoraan lihassoluihin. Lisäksi BCAA:t muodostavat suurimman osan aminohapoista lihaskudoksessa.

Kaksi keskeistä näkökohtaa on urheilijalle tärkeitä:

  1. BCAA:t voivat tuottaa aineenvaihdunnassa glukoosia, mikä on erityisen tärkeää rasituksen aikana ja vähähiilihydraattisen dieetin vaiheessa. Tällöin glukoosin saatavuus voi olla rajoitettua, ja BCAA:ta voitaisiin käyttää lihaskudoksesta lisääntyneen glukoosin tarjoamiseksi (niin sanottu glukoneogeneesi). Tästä syystä lisätyt BCAA:t voivat suojata lihaksiasi, ja tätä kutsutaan antikataboliseksi vaikutukseksi.
  2. BCAA:t ja erityisesti L-leusiini käynnistävät kasvuprosesseja ihmiskehossa aktivoimalla tärkeän entsyymin, jota kutsutaan “mTor”:ksi. Yksinkertaisesti sanottuna tämä entsyymi on proteiinisynteesin alkupiste. Lisäksi suuremmat BCAA:n määrät stimuloivat insuliinin eritystä, ja insuliini on yksi vahvimmista anabolisista hormoneista elimistössä. Tämä tarkoittaa, että jos otat BCAA:ta heti harjoittelun jälkeen, nopeutat lihaksen rakentumisprosessia. Tabletit voi helposti annostella ja niellä.
Ravintoarvot 100g 10 g
Energia 1547 kJ
363 kcal
77,4 kJ
18,2 kcal
Rasva
joista tyydyttyneitä rasvahappoja
<0,1 g
<0,1 g
<0,10 g
<0,10 g
Hiilihydraatit
joista sokereita
17 g
12 g
0,8 g
0,6 g
Proteiini 60 g 6,0 g
Suola 0,07 g <0,01 g
BCAA’t*
joista L-Leusiinia
joista L-Isoleusiinia
joista L-Valiinia
60 g
30 g
15 g
15 g
6,0 g
3,0 g
1,5 g
1,5 g
BCAA’t = haaroittuneet aminohapot (L-isoleusiini, L-leusiini, L-valiini)

Lisätiedot

Paino 1,000000 kg (kilogramma)

MAUKKAITA JA JÄRKEVIÄ LISÄRAVINTEITA

Älykkäällä reseptiikalla valmistetut lisäravinteet

Z-Konzeptin kehittäjällä Rainer Zirkelbachilla on yli 25 vuoden kokemus sekä tieteellinen ja urheilullinen tausta, jota pohjana käyttäen hän halusi tuoda markkinoille aidosti laadukkaat ja toimivat tuotteet. Z-Konzept ei tee kompromisseja tuotteiden laadun ja toimivuuden suhteen.

Älykäs reseptiikka
Hyvänmakuinen
Monipuolinen tuotevalikoima
Täyteaineeton
Laadukkaat raaka-aineet

UUDISTUMISEN ASIANTUNTIJAT

Rainer Zirkelbach

Rainer Zirkelbach

Toimitusjohtaja, elintarvikekemisti, tuotekehittäjä

Dr Kurt Geiß

Dr Kurt Geiß

Lääkäri, ISME-instituutin johtaja

Ralf Ohrmann

Ralf Ohrmann

Urheilututkija, 1. Bundesliigan ja DFB:n kansallispelaajan urheiluvalmentaja ja bestseller-kirjailija

Optimaalinen regeneraatio (palautuminen) on yksi tärkeimmistä pilareista nykypäivän kilpaurheilussa, sillä onnistumisen ja kehittymisen kannalta tärkein hetki on itse asiassa treenin/kilpailun/suorituksen jälkeen. Harjoittelun rasittamat lihakset on korjattava, energiavarastot täytettävä, psyyke rentoutettava ja kehon koko järjestelmä saatava kuntoon.

Ja juuri niin tapahtuu silloin, kun et tee mitään: lepäät, toivut tai mikä parasta, nukut! Kehosi toimii täydellä kapasiteetilla – jos vain annat sille mitä se tarvitsee.

Riittävä palautuminen auttaa ennaltaehkäisemään loukkaantumisia, kouristuksia ja väsymystä.

Palkitse kehosi kovasta harjoittelusta: anna kehollesi se, mitä se tarvitsee ollakseen valmis seuraavaan harjoitukseen. Z-Konzept tukee sinua lisäravinteilla, jotka ravitsevat kehoasi makua uhraamatta.

Z-Konzeptin tuotteiden kehittämisessä on olleet mukana useiden eri alojen asiantuntijat, joilla on tietämystä ja kokemusta urheilualasta yli 25 vuoden ajalta.

Laadun suhteen ei tehdä kompromisseja. Tuotteet on suunniteltu vaativankin urheilijan tarpeisiin.

  • Parhaat raaka-aineet (mikäli mahdollista lähialueelta)
  • Oma ainutlaatuinen reseptiikka
  • Makeutus stevialla
  • Ei täyteaineita (kehosi ei todellakaan tarvitse niitä)
  • Valmistettu Saksan moderneimmilla tuotantolaitoksilla

Tutustu myös