RECOVERYPUMP – TEHOKKAASEEN PALAUTUMISEEN

RecoveryPump on markkinoiden ainoa lymfaattista kompressiota hyödyntävä palautumislaite, jonka on lääketieteellisesti todistettu nopeuttavan palautumista ja vähentävän turvotusta. RecoveryPumpin patentoitun limittäisen kennorakenteen vuoksi laitteen käyttö on tehokasta, turvallista ja kivutonta.

Tavoitteemme on kertoa urheilijoille ja liikunnan harrastajille vaiheittaisen kompression hyödyistä tehokkaana, päivittäisenä lihasten palautumista nopeuttavana hoitona ja tarjota tähän teknologiaan perustuvat luotettavat sekä käyttäjäystävälliset ratkaisut jokaisen liikkujan saataville.

RecoveryPumpin kompressiojärjestelmä on suunniteltu kilpaurheilun äärimmäisen vaativiin tarpeisiin, ja se on päivittäisessä käytössä urheilijoilla ja fysioterapeuteilla maailmanlaajuisesti.

Tahdomme haastaa sinutkin suhtautumaan palautumiseen samalla vakavuudella kuin treeniin ja ruokavalioon. Ota RecoveryPump päivittäiseen käyttöön ja anna itsellesi mahdollisuus vahvempiin treenipäiviin, pienempään loukkantumisriskiin ja nopeampaan palautumiseen huippusuorituksista – jotta voit tehokkaammin tavoitella omaa parasta suoritustasi päivästä toiseen.

Osta RecoveryPump-tuotteita
GRHealth on RecoveryPump -tuotteiden maahantuoja.

VALLANKUMOUKSELLISET TUOTTEET KAIKKIIN KEHON OSIIN

Recovery Pumpilta löytyy kompressioasusteita usealle kehonosalle. RPX ja RP Lite -pumppujen kanssa käytettävät asusteet ovat pitkälinjaisen ja nerokkaan suunnittelun tulosta. Kennojen patentoitu, tehokas ja nerokas muotoilu mahdollistaa liukuvan kompression, joka tuntuu miellyttävältä ja saa aikaan parhaimman tuloksen! Tämän lisäksi muotoilu mahdollistaa kompression tason pysymisen vakaana aina syklin päättävään täydelliseen tyhjennykseen saakka. RecoveryPump-tuoteperheen kaikki osat ovat huolella valmistettuja; turvallisuus ja tehokkuus ovat kaikkien tuotteiden ensisijaiset ominaisuudet.

Kennojen syklinopeus (= täyttyminen ja tyhjeneminen) on markkinoiden laitteista nopein (20 sykliä / 20 min).
Kompressiotasot (20-100 mmHg) ovat markkinoiden laitteista tarkimmat ja laajimmat.

YLIVOIMAINEN KOMPRESSIO – NOPEAMPI, TEHOKKAAMPI LOPPUTULOS

RecoveryPumpilla vilkastutat kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hoidat turvotusta ja lihasväsymystä. Oheisesta esitteestä löydät lisää tietoa laitteen hyödyistä ja toiminnasta.

Avaa esite tästä

MIKSI JUURI RECOVERYPUMP?

VAIHEITTAINEN KOMPRESSIO

Tehokkaampaa palautumista tavoiteltaessa on tärkeää, että kompressio kohdennetaan hoitoalueelle vaiheittain ja nopeissa sykleissä.

Jotkin palautumiseen käytettävistä kompressiolaitteista täyttävät ja tyhjentävät asut kenno kennolta, kun taas toiset täyttävät koko asun ennen paineen vapauttamista. Tämä toiminnallinen ero voi vaikuttaa suurestikin siihen, kuinka lihasten palautuminen tehostuu.

RecoveryPumpin kompressiojärjestelmä toimii vaiheittain. Yhden kennon täytyttyä asussa paine pysyy yllä ja seuraava kenno täyttyy. Asun kaikkien kennojen täytyttyä kompressio vapautuu koko asusta kerralla. Tämä on ainoa kompressiohoidon muoto, jonka hyödystä lihasten palautumisessa on tieteellisillä tutkimuksilla saavutettua näyttöä. RecoveryPump tuottaa 1-2 tunnin kestoisella hoidolla tulokset, joita vastaava tulos lihaksissa saavutetaan 12-48 tunnin levolla.

RecoveryPumpin järjestelmässä asujen täyttösykli on erittäin nopea, jopa 30 sekuntia tyhjästä täyteen kompressioon. Järjestelmällä maksimoidaan sekä kompression pito että syklien määrä yhdellä hoitokerralla ja saavutetaan paras lopputulos lihasten palautumisessa, kun ”pumppaava” kompressio toistuvasti laittaa hapettoman veren ja kuona-aineet liikkeelle.

Vaihtoehtoiset, ”aaltomaisella” tai ”pulssimaisella” eli peristalttisella kompressiolla toimivat järjestelmät tuottavat kompression kerrallaan lyhyinä jaksoina yhteen osaan raajasta eikä kompressiolla saavuteta riittävää tehostusta nesteiden kiertoon, jotta palautumista voitaisiin lyhyellä käytöllä nopeuttaa. Peristalttiseen kompressioon perustuvat järjestelmät vaativat huomattavasti pidemmän, useamman tunnin mittaisen hoitojakson saavuttaakseen saman lopputuloksen, joka RecoveryPumpin vaiheittaisella kompressiolla saavutetaan 1 tunnissa.

PAINE

More pain, more gain? Se EI ole oikea periaate tässä!

Parhaiten toimivissa ja turvallisissa kompressiojärjestelmissä kompression maksimitaso on 100 mmHg. Tällä varmistetaan, ettei hoidon aikana estetä verenkiertoa hoitoalueella liiallisesti ja siten hapen sekä ravinteiden pääsyä lihaksiin.

RecoveryPump tilasto

VUOKRAA RECOVERYPUMP-TUOTTEITA

Täytä lomake ennen klo 14, jos haluat vuokran alkavan jo tänään.
Huomaathan, että vuokran minimikesto on 1 viikko.
Oletko menossa leikkaukseen? Valmistaudutko kisoihin tai osallistutko harjoitusleirille? Kärsitkö raajojen turvotuksesta? Mitä oireita tai vammaa haluat hoitaa tai ennaltaehkäistä?

OSTA RECOVERYPUMP-TUOTTEITA

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAMME

Verkkokaupastamme voit ostaa suoraan tuotteet palautumiseen, kuntoutumiseen ja harjoitteluun.

Siirry verkkokauppaan