LEIKKAUS EDESSÄ?

TÄYTÄ VUOKRAUSLOMAKE

GAME READY – KYLMÄKOMPRESSIO

Lääkinnällinen laite, Medical Class II & III

Patentoitua teknologiaa, jolla kuntoudut paremmin

Game Ready® -kylmäkompressiolaitetta käytetään ortopedisten leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa, fysioterapiassa ja ammattiurheilijoiden keskuudessa. Valtaosa käyttäjistä toteaa toipuneensa paremmin ja nopeammin.

Kylmä on tehokas lääkkeetön kivunlievittäjä ja aktiivinen kompressio turvotuksen alentaja. Game Ready -laitteessa nämä kaksi hoitomuotoa on yhdistetty parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Avaa esite tästä

VUOKRAA GAME READY SUORAAN VERKKOKAUPASTA:

Laitteen vuokra sisältää laitteen toimituksen ja palautuksen. Vuokrauksessa mukana tulee GRPro 2.1 -kylmäkompressiolaite, ortopedinen sidos, käyttöopas, kantolaukku, liitos- ja virtajohdot.

Laitteen vuokrahinnat

 

1 viikko2 viikkoa3 viikkoa4 viikkoa
199,00€299,00€399,00€499,00€

Tulokset puhuvat puolestaan

0%
käyttäjistä on palannut aiemmin työhön tai päivittäisiin aktiviteetteihin.
0%
käyttäjistä on pystynyt vähentämään särkylääkkeiden ottamista.
0%
potilaista on parantunut nopeammin leikkausten jälkeen.

HOITOPAIKAT

Katso kaikki hoitopaikat

KÄYTTÖKOKEMUKSIA

Liisa SainioLiisa Sainio
10:15 23 Nov 21
Paras päätös ottaa laite käyttöön polvileikkauksen jälkeen! Auttoi tehokkaasti turvotukseen, jolloin polvea oli helpompi liikutella ja kivutkin pysyivät hallinnassa. Ei tarvinnut pelailla kylmäpussien kanssa ja laite oli helppokäyttöinen.
Markus VuorelaMarkus Vuorela
15:42 22 Nov 21
Käytin gamereadya murtuneeseen nilkkaan. Laite auttoi todella hyvin turvotukseen ja kipuun. Voin suositella laitetta kun haluat nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua. Laitetta oli helppo käyttää. Laite saapui nopeasti postissa.Yllätyin positiivisesti laitteen tehosta!
Kaisa RinneKaisa Rinne
16:52 15 Nov 21
Huipputuote polvileikkauksen jälkeen. Nopeutti turvotuksen häviämistä ja lievitti kipua. Käytin ensimmäiset päivät lähes tauotta, kun muutenkin aika kului lähinnä sohvalla. Toisella viikolla käyttö vähitellen väheni, kun turvotus oli jo melko olematonta ja puristus alkoi tuntua hakasten kohdalla ikävältä.Helppo käyttää, paitsi jäiden täyttäminen ja sulaneen veden pois kaataminen yksinään keppien kanssa kulkiessa oli haastavaa, ellei lähes mahdotonta. Pakasterasioille kannattaa varata kunnolla tilaa pakastimesta, ne oli käytössä parhaita.Asiakaspalvelusta vielä 10+, laite haettiin kotiovelta saakka sovitusti :)
Matti KivisaloMatti Kivisalo
09:57 10 Nov 21
Loistava laite, toimii! Leikattiin polvi ja kaksi viikkoa oli käytössä. Ensimmäisenä viikkona melkein koko ajan käytössä, kun vain oli mahdollista. Auttoi kivun hallintaan ja turvotukseen. Suosittelen ehdottomasti, toimiva laite.
Jonne KoskiJonne Koski
12:52 24 Oct 21
Olen käyttänyt Game Ready-laitetta leikkauksen jälkeisen kivun hoitoon ja koen sen erittäin tehokkaaksi. Game ready nopeutti toipumistani useasta polvileikkauksesta ja nyt viimeisimpänä myös olkapääleikkauksen jälkeen. Olen käyttänyt Gamereadyä myös kilpailuissa/harjoituksissa aiheutuneiden pienten loukkaantumisten/kipujen hoitoon. Pienen kokonsa vuoksi gamereadyä on helppo kuljettaa mukana myös matkoilla-Jonne Koski
Eemeli KokkonenEemeli Kokkonen
07:12 25 Sep 21
MoiHankin laitteen kipujen hoitoa ajatellen palautumisen edistäminen toivottu "sivuvaikutus". Aikasemmin ollut käytössä hartialeikkauksen jälkeenPolven rustoni leikattiin 17.9 ja otin game readyn käyttöön samana päivänä. Käytin sitä alkuun ekat päivät noin muutaman tunnin välein sitten 3krt/vrk viikon ajanSöin ensimmäiset 3pv burana 800mgx2 leikkauksen jälkeisen tulehduksen hoitoon, jonka jälkeen täysin kipulääkkeetön. Turvotusta oli jalassa varsin reilusti alkuun, josta tuli epämiellyttävvää tunnetta ja kipuaKäytin GR tiheästi heti leikkauksen jälkeen. Alkuun noin 2h välein 30min. Käytin sitä viikon ajan. Jos kipuja ilmeni turvotuksen taikka rasituksen kautta, niin gr-hoito auttoi niihin välittömästi. Ensimmäisten 3 päivän jälkeen sain turvotuksen pois kokonaan ja kipuja ei ollutGr:n antama kylmä menee tasaisesti kudoksiin ja tuntuu todella miellyttävälle vs. jääpussi ja kylmä menee todella syvälle kun jääpussissista se jäi todella paikalliseksi ja enempi pinnalliseksiJos jonkun kehitys idean voisi antaa niin hieman haastavaa oli yksijalkaisena keppien kanssa roudata jääpäloja ja vettä säiliöstä pois, mutta tääkin onnistu kyllä pienellä vaivalla olihan jalka kivuton👍Eli jos sais jonkun kivan hoitajan mukkaan lataamaan jäitä laitteeseen ni sais täyden kympin, nyt 10- 😝
Katri NuutinenKatri Nuutinen
12:33 20 Sep 21
Game Ready laite oli vuokrattuna 3 viikkoa polven tekonivelleikkauksen jälkeen jo heti ensimmäisestä kotiutumispäivästä lähtien- helppokäyttöinen laite ja selkeät ohjeet- valmiit ohjelmat helpottivat päättämistä, mutta pystyin myös valitsemaan omia hoitosessioitaPäivääni rytmitti mukavasti rentouttava 30 min viilennys 3-4x päivän aikana hilliten todella paljon turvotusta ja kipuja, mustelmatkin hävisivät nopeasti.T. tyytyväinen toipuja 59v
Annemari KiekaraAnnemari Kiekara
12:48 08 Sep 21
Erittäin tuttu laite avustamaan treeneistä palautumista. Ollut leireillä käytössä päivittäin. Ja mainio kuntoutuksessa operaation jälkeen. Nopeuttaa toipumista.Suosittelen.
js_loader

BLOGIKIRJOITUKSIA

VEERA KNUUTI – POLVILEIKKAUS & ENSIFIILIKSIÄ
OONA TOLPPANEN – APUA VAMMOIHIN JA TURVOTUKSEEN
FYSIO2000 – URHEILUVAMMAT NOPEAMMIN KUNTOON GAME READY® -KYLMÄKOMPRESSIOLAITTEEN AVULLA

GAME READY -TUOTTEET

GRHealth on Game Ready -tuotteiden maahantuoja.

GRPRO 2.1

GRPRO 2.1 akuuttien vammojen hoitoon ja leikkausten jälkeiseen toipumiseen. Keskusyksiköllä säädät sidosten kompressiotason ja lämpötilan haluamaksesi. Game Ready® on aktiivisen jaksottaisen kompression ja säädeltävän lämpötilan (1-10° C) ansiosta yksinkertaisen tehokas ja turvallinen hoitomuoto.

Lue lisää

MED4ELITE

Kaksoismikroprosessorin ohjaama järjestelmä yhdistää kylmähoidon (ilman jäitä), lämpöhoidon, nopeiden vastakkaisten lämpötilojen hoidon ja aktiivisen kompressiohoidon järjestelmäksi ennennäkemättömällä tavalla.

Lue lisää

ORTOPEDISET SIDOKSET

Anatomisesti suunniteltu parasta sopivuutta ja mukavuutta ajatellen – NASA-teknologiaa hyödyntävät muotoillut sidokset ympäröivät hoitoalueen kokonaan käyttäen apuna paineilmapuristusta. Näin saadaan hoitoalueille kattavampi ja parempi pintakosketus kylmä-, lämpö- ja kontrastihoitoa varten. Saatavilla myös amputaatiosidoksia.

Lue lisää

GAME READY EQUINE

Game Ready Equine on ylivoimainen hoitomuoto mm. jänne- ja ruhjevammojen nopeassa kuntouttamisessa, palautumisen nopeuttamisessa, turvotuksen laskemisessa ja vammojen ennaltaehkäisyssä.

Lue lisää

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAMME

Verkkokaupastamme voit ostaa suoraan tuotteet palautumiseen, kuntoutumiseen ja harjoitteluun.

Siirry verkkokauppaan