LEIKKAUS EDESSÄ?

TÄYTÄ VUOKRAUSLOMAKE

GAME READY – KYLMÄKOMPRESSIO

Patentoitua teknologiaa, jolla kuntoudut paremmin

Game Ready® -kylmäkompressiolaitetta käytetään ortopedisten leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa, fysioterapiassa ja ammattiurheilijoiden keskuudessa. Valtaosa käyttäjistä toteaa toipuneensa paremmin ja nopeammin.

Avaa esite tästä

Tulokset puhuvat puolestaan

0%
käyttäjistä on palannut aiemmin työhön tai päivittäisiin aktiviteetteihin.
0%
käyttäjistä on pystynyt vähentämään särkylääkkeiden ottamista.
0%
potilaista on parantunut nopeammin leikkausten jälkeen.

GAME READY -TUOTTEET

GRHealth on Game Ready -tuotteiden maahantuoja.

GRPRO 2.1

GRPRO 2.1 akuuttien vammojen hoitoon ja leikkausten jälkeiseen toipumiseen. Keskusyksiköllä säädät sidosten kompressiotason ja lämpötilan haluamaksesi. Game Ready® on aktiivisen jaksottaisen kompression ja säädeltävän lämpötilan (1-10° C) ansiosta yksinkertaisen tehokas ja turvallinen hoitomuoto.

Lue lisää

MED4ELITE

Kaksoismikroprosessorin ohjaama järjestelmä yhdistää kylmähoidon (ilman jäitä), lämpöhoidon, nopeiden vastakkaisten lämpötilojen hoidon ja aktiivisen kompressiohoidon järjestelmäksi ennennäkemättömällä tavalla.

Lue lisää

ORTOPEDISET SIDOKSET

Anatomisesti suunniteltu parasta sopivuutta ja mukavuutta ajatellen – NASA-teknologiaa hyödyntävät muotoillut sidokset ympäröivät hoitoalueen kokonaan käyttäen apuna paineilmapuristusta. Näin saadaan hoitoalueille kattavampi ja parempi pintakosketus kylmä-, lämpö- ja kontrastihoitoa varten. Saatavilla myös amputaatiosidoksia.

Lue lisää

GAME READY EQUINE

Game Ready Equine on ylivoimainen hoitomuoto mm. jänne- ja ruhjevammojen nopeassa kuntouttamisessa, palautumisen nopeuttamisessa, turvotuksen laskemisessa ja vammojen ennaltaehkäisyssä.

Lue lisää

HOITOPAIKAT

Katso kaikki hoitopaikat

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAMME

Verkkokaupastamme voit ostaa suoraan tuotteet palautumiseen, kuntoutumiseen ja harjoitteluun.

Siirry verkkokauppaan