Z-KONZEPT

Saksalaisen ruokakemistin ja urheilijan kehittämät laadukkaat lisäravinteet.

KATSO VIDEOESITTELYT TÄSTÄ

MIKSI Z-KONZEPT?

“Olet mitä syöt” ja “vatsalihakset tehdään keittiössä” – kaikki tuntevat nämä väitteet, mutta monet eivät toimi sen mukaisesti. Z-Konzeptin kehittäjällä Rainer Zirkelbachilla on yli 25 vuoden kokemus sekä tieteellinen ja urheilullinen tausta, jota pohjana käyttäen hän halusi tuoda markkinoille aidosti laadukkaat ja toimivat tuotteet. Z-Konzept ei tee kompromisseja tuotteiden laadun ja toimivuuden suhteen.

Z-Konzeptin lupaus on ..

  • Parhaat raaka-aineet, ensisijaisesti lähialueelta
  • Omat reseptit
  • Luonnollinen makeutus stevialla
  • Ei täyteaineita (kehosi ei todellakaan tarvitse niitä)
  • Uusimmilla tuotantolaitoksilla Saksassa valmistettu
  • Maku on ensisijainen asia
AVAA ESITE

Tieteellinen näkemys

Urheiluravitsemuksen asiantuntijoina Z-Konzeptille on erittäin tärkeää, että kaikki vaikuttavat aineet on tutkittu tieteellisesti ja että annostus on ajan tasalla tieteen nykytilanteen kanssa.

Tutkimus kehittää uusia lähestymistapoja yhä lyhyemmässä ajassa, mutta valitettavasti teollisuus toteuttaa niitä harvoin. Tämä johtunee siitä, että teollisuuden on helpompi säilyttää vanhat helposti myytävät standardit.

Z-Konzept haluaa muuttaa tätä toimintamallia tarjoten sinulle parhaat ja uusimmat ainesosat ja tuotteet – mutta vain jos se on järkevää. Jos se ei ole järkevää, se ei ole Z-Konzept.

Rainer Zirkelbach

“I am Mr. Z behind Z-Konzept Nutrition. If you would like to know the brain behind the products better I may introduce myself.
Even as a boy I was curious and interested in science and technique. Especially the human body and its complex functions fascinated me. So it is not suprising that chemistry was one of my favorite classes and later on I studied food chemistry. At the same time I started to train intensively and did power-sports later on.”