Loading...

RecoveryPump RPX2020 Impact-paketti

1.849,00 

Varasto loppu

Maksa osissa Klarnalla alkaen:

36 kuukautta 64,37 €/kk
24 kuukautta 90,15 €/kk
12 kuukautta 167,14 €/kk
6 kuukautta 322,39 €/kk

 

  • VÄHENTÄÄ turvotusta ja lihaskipua
  • PARANTAA verenkiertoa ja liikeratoja
  • NOPEUTTAA aineenvaihduntaa ja palautumista
  • HELPOTTAA lihasväsymystä ja -jäykkyyttä

Impact Pants -pakettia suosittelemme erityisesti hoitoloille, sillä samalla asusteella voidaan hoitaa jalkojen lisäksi pakarat ja vyötärö. Lisäkaistaleiden ansiosta asuste sopii myös vakavista nestekiertohäiriöistä kärsiville, tuoden housuihin lisää ympärysmittaa.

Paketti sisältää RPX2020 -konsolin, Impact Pants -palautumishousut, laturin, lisäkaistaleet ja matka-adapterit.

LUE LISÄÄ TUOTTEESTA

Varasto loppu

Kuvaus

KATSO KILPAILEVIEN TUOTTEIDEN VERTAILUVIDEO:

RecoveryPump on markkinoiden ainoa lymfaattista kompressiota hyödyntävä palautumislaite, jonka on lääketieteellisesti todistettu nopeuttavan palautumista ja vähentävän turvotusta. RecoveryPumpin patentoitun limittäisen kennorakenteen vuoksi laitteen käyttö on tehokasta, turvallista ja kivutonta.

Tehokkaampaa palautumista tavoiteltaessa on tärkeää, että kompressio kohdennetaan hoitoalueelle vaiheittain ja nopeissa sykleissä.

RecoveryPumpin kennojen syklinopeus (= täyttyminen ja tyhjeneminen) on markkinoiden laitteista nopein (20 sykliä / 20 min) ja kompressiotasot (20-100 mmHg) ovat markkinoiden laitteista tarkimmat ja laajimmat.

Jotkin palautumiseen käytettävistä kompressiolaitteista täyttävät ja tyhjentävät asut kenno kennolta, kun taas toiset täyttävät koko asun ennen paineen vapauttamista. Tämä toiminnallinen ero voi vaikuttaa suurestikin siihen, kuinka lihasten palautuminen tehostuu.

RecoveryPumpin kompressiojärjestelmä toimii vaiheittain. Yhden kennon täytyttyä asussa paine pysyy yllä ja seuraava kenno täyttyy. Asun kaikkien kennojen täytyttyä kompressio vapautuu koko asusta kerralla. Tämä on ainoa kompressiohoidon muoto, jonka hyödystä lihasten palautumisessa on tieteellisillä tutkimuksilla saavutettua näyttöä. RecoveryPump tuottaa 1-2 tunnin kestoisella hoidolla tulokset, joita vastaava tulos lihaksissa saavutetaan 12-48 tunnin levolla.

RecoveryPumpin järjestelmässä asujen täyttösykli on erittäin nopea, jopa 30 sekuntia tyhjästä täyteen kompressioon. Järjestelmällä maksimoidaan sekä kompression pito että syklien määrä yhdellä hoitokerralla ja saavutetaan paras lopputulos lihasten palautumisessa, kun ”pumppaava” kompressio toistuvasti laittaa hapettoman veren ja kuona-aineet liikkeelle.

Vaihtoehtoiset, ”aaltomaisella” tai ”pulssimaisella” eli peristalttisella kompressiolla toimivat järjestelmät tuottavat kompression kerrallaan lyhyinä jaksoina yhteen osaan raajasta eikä kompressiolla saavuteta riittävää tehostusta nesteiden kiertoon, jotta palautumista voitaisiin lyhyellä käytöllä nopeuttaa. Peristalttiseen kompressioon perustuvat järjestelmät vaativat huomattavasti pidemmän, useamman tunnin mittaisen hoitojakson saavuttaakseen saman lopputuloksen, joka RecoveryPumpin vaiheittaisella kompressiolla saavutetaan 1 tunnissa.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Paino: 2 kg (konsoli)
Akunkesto: 6-8 tuntia
Lataus: 2 tuntia

Yhteensopivuus

RPX2020 -konsoli on yhteensopiva kaikkien RP -asusteiden kanssa. Impact Pants -palautumishousuja ei voida käyttää RPLite -konsolin kanssa.

Ominaisuudet

– Bluetooth -yhteys & mobiilisovellus
– kennokohtaiset kompressioasetukset
– hoitoajan säätö (10-90 min / 5 min välein tai jatkuva)
– kompression säätö (20-100 mmHg)
– valmisohjelmat / -asetukset (palautuminen, kuntoutuminen, lämmittely, intervallitila)
– omien ohjelmien / -asetusten tallennus
– hoitoajan reaaliaikainen seuranta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RecoveryPump RPX2020 Impact-paketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top