Naboso Ankle Recovery Socks

60,00 

Naboso Ankle Recovery Sock on kompressiosukka, jonka hermoja stimuloiva pohjatekstuuri ikään kuin minihieroo jalkojasi parantaen verenkiertoa, stimuloiden hermoja ja vapauttaen lihaksia ja fasciaa.

Täysin uusilla Naboso Recovery Socks -sukilla voit nyt vapauttaa ja palauttaa jalkasi kävellessäsi kotonasi. Naboson Recovery-sukat ovat erilaiset kuin muut koskaan käyttämäsi sukat – taatusti!

Naboso Ankle Recovery Sock on kompressiosukka, samankaltainen kuin mitä saatat jo nähdä markkinoilla, mutta tämän sukan salaisuus piilee sen sisällä. Sukan sisällä on patenttia odottava Naboso-tekstuuri. Jokaisella askeleella hermoja stimuloiva tekstuuri ikään kuin minihieroo jalkojasi parantaen verenkiertoa, stimuloiden hermoja ja vapauttaen lihaksia ja fasciaa.

Suositellaan käytettäväksi vähintään 60 minuuttia päivän päätteeksi tai kovan harjoituksen jälkeen. Naboso Recovery Sockin jatkuva käyttö voi saada aikaan kaivattua vapautumista ja palautumista, jota meidän kaikkien jalat ansaitsevat. Liiku paremmin – Naboson kanssa. Ja muista, että se, mitä on sisällä, ratkaisee!