Loading...

KEVEE – Elektrolyyttijuomajauheet

29,90 

KEVEE on hyvänmakuinen ja vegaaninen elektrolyyttijuomajauhe, joka ei sisällä keinotekoisia maku-, väri tai makeutusaineita. Yksi laatikollinen sisältää 50 jauhepussia.

Kuvaus

Keveen teho pohjautuu WHO:n nesteytysjuoman reseptiin

Maailman terveysjärjestön kehittämän ORS-juoman (Oral Rehydration Solution) avulla vesi imeytyy pelkän veden nauttimiseen verrattuna 2-3 kertaa tehokkaammin kehoon. Oikea määrä suolaa, sokeria ja vettä aktivoi natrium-glukoosin yhteiskuljettajan, joka sijaitsee ohutsuolen suolikanavassa.

Nämä solut aktivoituvat, kun ne kohtaavat oikean natrium- ja glukoosisuhteen vedessä. Näin keho voi absorboida molekyylit ja imeä nopeasti vettä prosessissa.

MIKSI KEVEE?

Elektrolyyttejä sisältävä vesi tutkimusten mukaan sekä kosteuttaa ihoa että poistaa turvotusta, sillä elektrolyyttirikkaassa kudosnesteessä solujen aineenvaihdunta tehostuu. Näin ollen ihon hyvinvointi ei koostu pelkästä ihovoiteen levityksestä, vaan kiinnittämällä huomiota hyvään nestetasapainoon tarjoat myös ihollesi hyvinvointia ja hehkua.

KEVEE elektrolyyttijuoma on hyvänmakuinen tehonesteyttäjä. Optimaalisella nesteytyksellä on suora vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sopii myös erinomaisesti tukemaan ketodieetin yhteydessä esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.

Go to Top