Loading...

KEVEE – Elektrolyyttijuomajauheet – Mustikka

29,90 

KEVEE on hyvänmakuinen ja vegaaninen elektrolyyttijuomajauhe, joka ei sisällä keinotekoisia maku-, väri tai makeutusaineita. KEVEE perustuu WHO:n ORS-juoman reseptiin. Yksi laatikollinen sisältää 50 jauhepussia / annosta.

Kuvaus

Tuoteseloste

Hypotoninen (verta kevyempi liuos) KEVEE on tutkitusti markkinoiden tehokkain urheilujuoma. Se on kotimainen juoma, jonka lisäpotkun huomaat heti. KEVEE tukee pitkäjänteistä̈ kuntoilua, ja kaiken kruunaa maku aidoista marjoista ja hedelmistä̈.

KEVEE-elektrolyyttijauhe on valmistettu puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. Juoma ei sisällä keinotekoisia maku, -väri tai makeutusaineita. Terveellisempi ja tehokkaampi vaihtoehto perinteisille urheilujuomille.

Tuote soveltuu käytettäväksi jokapäiväiseen nestetasapainosta huolehtimiseen; erityisesti urheillessa, fyysistä työtä tehdessä, saunoessa, kuumana kesäpäivänä tai muun nestetasapainon häiriön yhteydessä.

Tuotteen edut:

  • Nesteyttää 2-3 x tehokkaammin kuin pelkkä vesi (perustuu WHO:n ORS-juoman reseptiin)
  • Päivittäinen nesteentarve helpommin hallittavissa
  • Yksittäispakatut jauhepussit kulkevat helposti mukana
  • Sisältää B+C-vitamiinia (mustikka) / C-vitamiinia ( sitruuna)
  • Ylläpitää tehokkaasti suolatasapainoa
  • Torjuu kramppeja ja suonenvetoja

Käyttöohje: sekoita jauhepussi lasilliseen vettä (3dl) tai 2 x jauhepussi urheilujuomapulloon. Sekoita, nauti ja tunne välitön vaikutus.

Sisältää: glukoosia, maltodextriiniä ( mustikka), sitruunahappoa, natriumkloridia, mustikkaa / orgaanista sitruunaa, kaliumsitraattia, C-vitamiinia, steviaa, hibiskusta, porkkanaa, B12-vitamiinia, piioksidia ja B6-vitamiinia.

MIKSI KEVEE?

Elektrolyyttejä sisältävä vesi tutkimusten mukaan sekä kosteuttaa ihoa että poistaa turvotusta, sillä elektrolyyttirikkaassa kudosnesteessä solujen aineenvaihdunta tehostuu. Näin ollen ihon hyvinvointi ei koostu pelkästä ihovoiteen levityksestä, vaan kiinnittämällä huomiota hyvään nestetasapainoon tarjoat myös ihollesi hyvinvointia ja hehkua.

KEVEE elektrolyyttijuoma on hyvänmakuinen tehonesteyttäjä. Optimaalisella nesteytyksellä on suora vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sopii myös erinomaisesti tukemaan ketodieetin yhteydessä esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.

Lisätiedot

Paino0.47 kg
Mitat14 × 12.5 × 12.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KEVEE – Elektrolyyttijuomajauheet – Mustikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Otsikko

Go to Top