KEVEE - Elektrolyyttijuomajauheet (50 kpl)

29,90 

Poista

KEVEE on WHO:n ORS-reseptiin pohjautuva hyvänmakuinen nesteytysjuoma. Se sisältää elektrolyyttejä, joita keho tarvitsee sekä solun ulkoisen (natriumin) että solun sisäisen (kalium) nestetasapainon säilyttämiseen. Yksi paketti sisältää 50 kerta-annospussia.

Hypotoninen (verta kevyempi liuos) KEVEE on tutkitusti markkinoiden tehokkain urheilujuoma. Se on kotimainen juoma, jonka lisäpotkun huomaat heti. KEVEE tukee pitkäjänteistä kuntoilua, ja kaiken kruunaa maku aidoista marjoista ja hedelmistä̈.

KEVEE-elektrolyyttijauhe on valmistettu puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. Juoma ei sisällä keinotekoisia maku, -väri tai makeutusaineita. Terveellisempi ja tehokkaampi vaihtoehto perinteisille urheilujuomille.

Tuote soveltuu käytettäväksi jokapäiväiseen nestetasapainosta huolehtimiseen; erityisesti urheillessa, fyysistä työtä tehdessä, saunoessa, kuumana kesäpäivänä tai muun nestetasapainon häiriön yhteydessä.

Tuotteen edut:

  • Nesteyttää 2-3 x tehokkaammin kuin pelkkä vesi (perustuu WHO:n ORS-juoman reseptiin)
  • Päivittäinen nesteentarve helpommin hallittavissa
  • Yksittäispakatut jauhepussit kulkevat helposti mukana
  • Sisältää B+C-vitamiinia (mustikka) / C-vitamiinia ( sitruuna)
  • Ylläpitää tehokkaasti suolatasapainoa
  • Torjuu kramppeja ja suonenvetoja

Käyttöohje: sekoita jauhepussi lasilliseen vettä (3dl) tai 2 x jauhepussi urheilujuomapulloon. Sekoita, nauti ja tunne välitön vaikutus.

Sisältää: glukoosia, maltodextriiniä (mustikka), sitruunahappoa, natriumkloridia, mustikkaa / orgaanista sitruunaa, kaliumsitraattia, C-vitamiinia, steviaa, hibiskusta, porkkanaa, B12-vitamiinia, piioksidia ja B6-vitamiinia.