Equine Standing Wraps – Pintelipatjat – Mustat

135,00 150,00  (sis. alv)

Lyhyt kuvaus tuotteesta

MYYDÄÄN PAREITTAIN, SAATAVILLA 4 ERI KOKOA: 12” (30 cm) 14” (35 cm) 16” (40 cm) ja 18” (46 cm)

Incrediwear Equine Circulation Standing Wraps on suunniteltu käärittäväksi hevosen jalkojen ympärille ja ne kiinnitetään pinteleillä. Patjat on tarkoitettu käytettäväksi vammojen ehkäisyyn, nopeuttamaan palautumista rasituksesta tai vammasta. Käytöllä pyritään myös parantamaan suorituskykyä. Pehmustettu patja suojaa myös ulkoisilta kolhuilta.

Käyttö:

1. Harjoituksen jälkeen
2. Kuljetuksessa
3. Vammoista toipumisen yhteydessä

Kylmähoito – HUOM: Pintelipatjoja ei ole tarkoitus käyttää ensisijaisesti kylmäykseen. Käytä tähän tarkoitukseen vaihtoehtoisesti joko kaviosukkia (Circulation Hoof Socks) tai hoitavia joustopinteleitä (Circulation Exercise Bandages).

Hyödyt:

1. Vähentynyt turvotus ja tulehdus
2. Vähentynyt arkuus hoidettavalla alueella
3. Lisääntynyt verenkierto
4. Lisääntynyt imunesteenpoisto
5. Nopeutettu palautumisaika

 

Koska vaikutus ei perustu kompressioon, tuotetta voidaan käyttää pitkiäkin aikoja, jopa 24 tuntia vuorokaudessa (kun tuote on kuiva).

Kuvaus

YLEISET OHJEET:

Incrediwearin kuituun on upotettu alkuaineiden germaniumia ja hiiltä, jotka aktivoituvat, ja toimivat puolijohteina altistuessaan lämmölle (min 20°C). Negatiivisten ionien vapautuminen lisää verenkiertoa ja edistää siten imunesteiden poistumista hoitoalueelta. Incrediwear Equine on mukauttanut tämän konseptin uuteen tuotesarjaan, joka keskittyy erityisesti hevosten jalkojen hoitoon. Kuivana käytettynä tuote nopeuttaa verenkiertoa ja edistää imunestevirtausta. Kasteltuna käytettynä (erityisesti lämpimällä tai kuumalla vedellä) tapahtuu endoterminen reaktio, joka johtaa pintalämpötilojen laskuun ja saa aikaan kylmäävän vaikutuksen. Näiden ollen tuotetta voidaan käyttää kuivana ennen liikuntaa verenkierron lisäämiseksi ja märkänä harjoituksen jälkeen jäähdyttävän vaikutuksen saavuttamiseksi.
Kaikkien vammojen hoitoon liittyvän käytön tulee tapahtua eläinlääkärisi valvonnassa ja/tai ohjeiden mukaan. Jos eläinlääkärisi ei tunne Incrediwear Equinea tai kankaassa käytettävää teknologiaa, pyydä häntä ottamaan yhteyttä equine-tuotteidemme asiantuntijaan Elinaan () lisätietojen saamiseksi. Harvoissa tapauksissa hevonen voi “ylistimuloitua” lisääntyneestä verenkierrosta, ja alkaa liikehtiä tai yrittää poistaa kääreitä. Tässä tapauksessa tuote on syytä poistaa, ja jatkaa käyttöä uudelleen seuraavana päivänä tai lyhyemmän ajan.

PESUOHJEET:

Käytä pesukoneessa pesupussia. Pese lämpimänä tai kylmänä enintään 40°C. Rumpukuivaus matalassa lämpötilassa. Aseta tuote vaakasuoraan kuivumaan.
Älä silitä, valkaise tai kuivapese. Älä käytä huuhteluainetta.

Lisätiedot

Paino 1,000000 kg (kilogramma)
Koko

12", 14", 16", 18"

Vähentää turvotusta ja tulehdusta

Kylmäyshoito kasteltuna

Optimoitu suorituskyky

Nopeuttaa verenkiertoa

IHMISTEN TESTAAMA, HEVOSTEN HYVÄKSYMÄ

Monikäyttöiset hoito- ja kylmäysasusteet hevosille

Incrediwear lisää verenkiertoa vähentäen tulehdusta ja turvotusta, lievittäen kipua, palauttaen liikkuvuuden ja nopeuttaen palautumista.

Toisin kuin kompressioasusteiden, Incrediwear-tuotteiden ei tarvitse puristaa toimiakseen. Kompressioasusteet rajoittavat verenkiertoa, kun taas Incrediwearin teknologia lisää sitä.

Incrediwear-tuotteet sisältävät puolijohteita, jotka reagoivat kehon lämpöön vapauttaen negatiivisia ioneja. Negatiiviset ionit aktivoivat soluvärähtelyjä, jotka lisäävät imunestevirtausta ja verenkiertoa. Lisääntynyt imunestevirtaus vie turvotusta pois hoidettavalta alueelta, ja lisääntynyt verenkierto puolestaan auttaa tuomaan enemmän happea ja ravinteita hoidettavalle tai vaurioituneelle alueelle. Hapen ja ravinteiden kulku vaurioituneelle alueelle optimoi kehon luonnollista paranemisprosessia.

Helppo ja nopea kylmäyshoito
Nopeampi kuntoutuminen vammoista
Vammojen ennaltaehkäisy
Parempi suorituskyky
Tutkimuksin todistettu teho

Lääkinnälliset laitteet

Incrediwear-tuotteet ovat CE-merkittyjä luokan I lääkinnällisiä laitteita

CE-merkintä osoittaa, että tuote on tarkastettu ja se täyttää EU:n turvallisuus-, terveys- ja ympäristövaatimukset. Se vaaditaan tietyiltä EU:n alueella myytäviltä tuotteilta riippumatta siitä, missä päin maailmaa ne on valmistettu.

Incrediwearin tuotteet ovat lisäksi FDA-rekisteröityjä ja listattuja, ja ne täyttävät kaikki sovellettavat FDA:n määräykset.

Fimea: Lääkinnällisen laitteen määritelmä

EU: CE-merkintä

 

Kivusta tai vammasta kärsivälle

Lokakuussa 2019 julkaistussa tutkimuksessa 46 osallistujaa, joilla oli polven nivelrikko, käyttivät Incrediwearin polvitukea 6 kk ajan. Kukaan osallistujista ei saanut minkäänlaista fyysistä tai injektiohoitoa. Potilaita arvioitiin lähtötilanteessa ja sen jälkeen joka kuukausi 6 kuukauden tutkimusjakson päättymiseen saakka. Tutkimustulokset olivat tilastollisesti merkitseviä ja osoittivat, että Incrediwearin polvituki auttoi kivun vähentymisessä ja toiminnan parantumisessa asteen 1 ja 2 nivelrikossa.

Kiputuntemuksen vähenemisen keskiarvo 63%
Koki kivun vähentyneen 100%

Tutkimuksiin osallistuneista 100% raportoi kivun vähentyneen. Kiputuntemuksen vähenemisen raportoitu keskiarvo oli 63%.

Asusteilla voidaan hoitaa mm. nivel- ja jännetulehduksia, nivelkipua, lymfedeemaa, revähdyksiä, turvotusta, akuutteja ja kroonisia vammoja, venähdyksiä, lihasväsymystä ja -kipua. Asusteet sopivat myös erinomaisesti leikkausten jälkeisen hoidon tueksi.

Lymfedeema
Venähdykset
Nivelkipu
Repeämät
Jännetulehdus
Lihaskipu
Niveltulehdus
Turvotus
Lihasväsymys
Verenkiertohäiriöt

Tutkimuksia

vähemmän alaraajavammoja¹
0 %
vähemmän nivelrikosta johtuvaa kipua²
0 %
nopeampi kuntoutuminen vammoista³
0 %
koki oireiden lievittyneen²
0 %
uudelleen loukkaantumista³
0
päivää, joita kipu ei pysäyttänyt³
0

UKK

Incrediwear-teknologia perustuu negatiivisiin ioneihin. Incrediwear-kankaaseen on upotettu puolijohteita; germaniumia ja hiiltä. Kun kangas koskettaa ihoa, kehon lämpö aktivoi puolijohteet, jolloin negatiiviset ionit vapautuvat. Negatiiviset ionit aikaansaavat värähtelyä solutasolla, mikä johtaa verenkierron ja imunestevirtauksen vilkastumiseen, turvotuksen poistumiseen, ja nopeampaan hapen sekä ravinteiden kulkeutumiseen hoitoalueelle. Puolijohteiden ominaisuuksien vuoksi Incrediwear-kuitu jäähtyy aina eikä anna hoidettavan alueen lämmetä.

Hiilellä ja germaniumoksidilla on yksi käytettävissä oleva elektroni ulkokuoren molekyylissä. Kun molekyyli yhdistetään vähintään 20 celsiusasteen lämpötilaan, se aktivoituu ja vapauttaa keskipitkiä infrapunaoptisia aaltoja, jotka luovat kudokseen mikrovärähtelyä. Tämä lisääntynyt energia ja liike johtaa interstitiaalisen sekä lihaksen- ja nivelen sisäisen turvotuksen tai nesteen poistumiseen.

Toisin sanoen:

Incrediwear-teknologia toimii aivan kuten maanjäristys meren pohjassa. Se värähtelee ja luo aallon, joka ei pysähdy. Negatiiviset ionit toimivat samalla tavalla – värähteleviä soluja jotka ei pysähdy, silloin kun Incrediwear-tuote on päällä. Lisääntynyt verenkierto on seurausta negatiivisista ioneista, ei puristumisesta.

Verisuonet ovat putkimaisia. Aivan kuten harjoituksen aikana lihasten supistukset luovat energiaa, joka lisää verenkiertoa, niin tekee myös Incrediwear – se jäljittelee supistuksia ja lisää verenkiertoa.

Käynnissä on kaksi prosessia, kun Incrediwear on päällä puettuna:

1. Tärkeintä – se poistaa turvotuksen värähtelemällä kudosta, jossa turvotus sijaitsee – tämä voi olla interstitiaalinen eli kudosten sisällä, lihaksessa tai nivelessä. Tämän seurauksena turvotus työntyy imunestejärjestelmään, mikä on Incrediwear- teknologian ainutlaatuinen ominaisuus.

2. Toissijainen prosessi värähtelee verisuonia, mikä lisää verenkiertoa ja nopeutta, jotta vaurioituneille alueille saadaan enemmän happea, ravinteita ja makrofageja. Se myös lämpösäätelee kudosta pitäen kudoksen lämpötilan alhaalla. Tämä on olennainen etu, koska tutkimukset osoittavat, että kohonnut kudoksen lämpötila voi aiheuttaa kudosvaurioita.

Kompressio perustuu verisuonten puristamiseen. Tämän seurauksena imunesteenpoisto hidastuu. Puristus itse asiassa pysäyttää kudoksen värähtelyn ja nesteiden liikkumisen. Mikä joissakin erityistapauksissa voi olla hyödyllistä (esim. lyhyen aktiivisen harjoituksen aikana), mutta jos sitä käytetään levossa tai liian usein, se voi aiheuttaa kudosvaurioita.

Tästä syystä kompressiota ei voi käyttää pitkiä aikoja, kun taas Incrediwear- ja Incrediwear Equine -tuotteita voidaan käyttää pitkiä aikoja, mukaan lukien yöaikaan ja tarvittaessa jopa ympäri vuorokauden.

Incrediwear Inc. tekee ensisijaisesti ihmisiin liittyviä tutkimuksia yhteistyössä maailman johtavien tutkimusklinikoiden ja -instituuttien kanssa ja osoittaa, että Incrediwear- teknologia on käänteentekevä sekä ihmisten että hevosten terveydenhuollossa ja hyvinvoinnissa. Jotkut suoritetuista ja julkaistavista tutkimuksista:

 • Viivästyneen lihasarkuuden (DOMS) tutkimus, kivunlievitys, nopeutunut toipuminen ja DOMS:n oireiden poistaminen
 • Major League Soccer (MLS) vammojen nopeutettu toipuminen, alaraajavammat
 • Polvi – ACL kivun lievitys ja vähentynyt turvotus leikkauksen jälkeen, lisääntynyt liikelaajuus
 • Polven nivelrikkokivun vähentäminen
 • Unitutkimus baseball-pelaajilla – vammojen ehkäisy ja suorituskyky, parempi uni ja vähentynyt turvotus harjoituksen jälkeen vammojen ehkäisemiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi
 • Incrediwear Recovery -hihojen vaikutukset Major League -jalkapalloilijoiden ajanhukkaan alaraajojen vammojen ja alaraajojen pehmytkudosvammojen jälkeen

Incrediwear eliminoi turvotuksen värähtelemällä kudosta, jossa turvotus sijaitsee – tämä voi olla interstitiaalinen (kudosten sisällä), lihaksensisäinen (lihaksessa) tai nivelen sisäinen (nivelessä). Tämän seurauksena turvotus työntyy imunestejärjestelmään, mikä on Incrediwear-teknologian ainutlaatuinen ominaisuus.

Koska Incrediwear-tuotteet lisäävät verenkiertoa, tuovat happea ja ravinteita hoidettavalle alueelle ja työntävät turvotuksen ja kuona-aineet imunestejärjestelmään, näin se toimii siis anti-inflammatorisesti. Kun tulehdus poistuu, samalla poistuu prostaglandanssi (kipua aiheuttava kemikaali) ja sydasiinit, mikä johtaa kivun vähenemiseen.

Incrediwear-teknologialla on luettelo ainutlaatuisista eduista:

 • verenkierron parantamisen lisäksi myös imunesteenpoiston lisääminen
 • Incrediwear on ei-invasiivinen teknologia eikä aiheuta negatiivisia sivuvaikutuksia
 • kangas toimii kasteltuna kylmähoidon tavoin
 • on maailman ainoa puettava tulehduskipulääke
 • on turvallinen yön yli – palautumiselle
 • tutkimuksin todistettu teho
 

Koska hevosilla polven alapuolella ei ole lihaksia, niillä on heikompi järjestelmä turvotuksen työntämiseksi imunestejärjestelmään.

Incrediwear-kuituun upotetut puolijohteet germanium ja hiili eivät huuhtoudu pois eivätkä menetä ominaisuuksiaan ajan myötä. Tuotteet toimivat niin kauan kun kangas itsessään ei ole kulunut rikki.

Kun kehon lämpö ja vesi (joka toimii katalyyttinä) aktivoivat negatiivisen ionin, se luo keskitason infrapuna-aallon transduktion kudokseen aiheuttaen endotermisen vasteen kudoksen sisällä. Tämän seurauksena kudos jäähtyy ja lämpö vetäytyy kudoksen ulkopuolelle. Tämä vaikutus voidaan testata infrapunakameralla.

Tai toisin sanoen:

Negatiivinen ioni menee kehoon, kohtaa positiivisen ionin ja potkaisee sen ulos kehosta. Tämän seurauksena lämpö vetäytyy ulos kehosta ja se jäähtyy. Jopa silloin, kun tuote on kuiva, jos keho alkaa lämmetä ja hikoilla (harjoituksen aikana), sama vaikutus aktivoituu. Kun lisäät vettä (kylmää tai lämmintä), jäähdytysvaikutus muuttuu paljon dramaattisemmaksi ja tuotteesta tulee “kylmäpakkaus” 45 minuutiksi – 1 tunniksi.

Toisin sanoen:
Tämä on kätevä ja innovatiivinen vaihtoehto perinteiselle kylmäämiselle.

Harvoissa tapauksissa ihmisiä ja hevosia voidaan ylistimuloida – tuote voi olla liian “aktiivinen” ja aiheuttaa epämukavuutta. Mutta sen lisäksi tutkimuksissa eikä asiakkailtamme ole saatu havaintoja muista negatiivisista sivuvaikutuksista.

Koska Incrediwear- ja Incrediwear Equine -tuotteet eivät perustu kompressioon eivätkä aiheuta verisuonten supistumista, niitä voidaan käyttää 24/7 ⎯ myös yön yli.