KÄYTTÄJÄ­KOKEMUKSIA

RecoveryPump on ollut korvaamaton työkalu kovien kilpailuiden ja harjoitteluiden lomassa. Se on tuonut palautumiseeni huomattavaa edistystä.

Noora Honkala
Ultrajuoksija

Game Ready on paras palautumishoito jaloilleni. Sen avulla saan vähennettyä turvotusta ja sitä kautta lisää treeniaikaa. Suosittelen sitä kaikille.
Käytän RecoveryPumpia palautumiseen sekä lievittämään mun neurologista tonusta, joka on seuraus mun aivovammasta. Yksinkertaisudessaan pääsen kovempaa, pidempään ja paremmin RecoveryPumpin avulla.
Game Ready on polvileikkauksen jälkeisen hoidon pelastaja! Kivun ja turvotuksen välittömään hoitoon sekä kovan treenin jälkeiseen palautumiseen ehdoton apu.

Mira Potkonen 
Olympianyrkkeilijä

Ilman hyvää kehonhuoltoa ei palauduta eikä myöskään kehitytä. RecoveryPump on tärkeä osa palautumista.
Olen kärsinyt koko ikäni kovista jalkakrampeista, joita olen koittanut helpottaa ruokavaliolla ja muilla keinoilla. Otettuani RecoveryPump -lahkeet säännölliseen käyttöön, olen päässyt jalkakrampeista lähes kokonaan.

Annika von Behr
Konttoripäällikkö

RecoveryPump on toiminut ammatti- ja amatööriurheilijoilleni erinomaisena työkaluna palautumiseen.

Sami
Eliittivalmentaja

Kun jalat ovat kovassa iskutuksessa, nestettä kertyy helposti polviin ja nilkkoihin. RecoveryPump on ollut paras apu loikista palautumiseen. Hoidon jälkeen jalat tuntuvat huomattavasti kevyemmiltä ja valmiimmilta seuraavaan harjoitukseen.

Kristiina Mäkelä
Kolmiloikkaaja

Aleksandra Blinnikka
Game Ready on kulkenut mukanani kisamatkoilla. Mahtava laite palautumiseen kilpailutahdin ollessa kova.

Aleksandra Blinnikka
Purjelautailun maailmanmestari

Oon saanut käyttää RecoveryPump bootseja päivittäin viikon ajan ja ihan huikeeta huomata, kuinka joka kerta treeneihin mentäessä jalat ovat tuntuneet todella levänneiltä. Raajojen turvotus, lihasväsymys, iltaiset lihassäryt ovat jääneet pois ja lihakset eivät kipeydy niin pahasti.

Arlena Mikkonen
Pituushyppääjä

Game Ready toimii erinomaisesti normaalin kehon- ja lihashuollon tukena, niin palautumisessa kuin akuuttien vammojen hoidossa.

Jere Linja-aho
Osteopaatti

Käytän RecoveryPumpia jokapäiväiseen palautumiseen ja aina matkustuksen jälkeen. RecoveryPump valmisti takareiteni myös Suomen ennätykseen johtaneeseen juoksuun.

Annimari Korte
Aitajuoksija

TUOTTEISIIMME LUOTTAVAT

TUOTTEISIIMME LUOTTAVAT

YHTEISTYÖ

Haluaisitko yhteistyöhön kanssamme? Täytä yhteistyön esitietolomake!

Täytä lomake

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAMME

Verkkokaupastamme voit ostaa suoraan tuotteet palautumiseen, kuntoutumiseen ja harjoitteluun.

Siirry verkkokauppaan