Tehokkaaseen palautumiseen

RecoveryPump on markkinoiden ainoa lymfaattista kompressiota hyödyntävä palautumislaite, jonka on lääketieteellisesti todistettu nopeuttavan palautumista ja vähentävän turvotusta. RecoveryPumpin patentoitun limittäisen kennorakenteen vuoksi laitteen käyttö on tehokasta, turvallista ja kivutonta.

RecoveryPumpilla vilkastutat kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hoidat turvotusta ja lihasväsymystä. Presentaatiosta löydät lisää tietoa laitteen hyödyistä ja toiminnasta.

VALLANKUMOUKSELLISET TUOTTEET KAIKKIIN KEHON OSIIN

RPLite copy

RP LITE -PUMPPU
4- kennoisille asuille

RPX2020-3Quarters-2

RPX -PUMPPU
4- ja 8- kennoisille asuille

image

LAHKEET
4- kennoiset
(RP Lite, RPX)

image

KESKIVARTALO
4- kennoiset
(RP Lite, RPX)

image

KÄSIVARSI
4- kennoiset
(RP Lite, RPX)

Screenshot 2019-10-03 14.33.52

SAAPPAAT
4- kennoiset
(RP Lite, RPX)

RecoveryPump todistetusti nopeuttaa palautumista

RPX ja RP Lite -pumppujen kanssa käytettävät asusteet ovat pitkälinjaisen ja nerokkaan suunnittelun tulosta. Korkealaatuisten asusteiden sisällä täyttyvien kennojen muotoilu mahdollistaa lymfaavan hoidon, jota yksikään kilpaileva tuote ei tarjoa. RP -tuoteperheen kaikki osat ovat huolella valmistettuja; turvallisuus ja tehokkuus ovat kaikkien tuotteiden ensisijaiset ominaisuudet.

RecoveryPump® tarjoaa innovatiivisinta teknologiaa

RecoveryPump® on ainoa pneumaattinen laitteisto, jonka on lääketieteellisesti todistettu sekä nopeuttavan palautumista että lisäävän urheilullista suorituskykyä.

OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN

SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ
010 292 4590