Med4Elite

Neljä järjestelmäksi yhdistettyä hoitomuotoa yksi kumouksellinen toipumisjärjestelmä

Kaksoismikroprosessorin ohjaama järjestelmä yhdistää kylmähoidon (ilman jäitä), lämpöhoidon, nopeiden vastakkaisten lämpötilojen hoidon ja aktiivisen puristushoidon järjestelmäksi ennennäkemättömällä tavalla.

TOIPUMISHOITO UUDELLEEN SUUNNITELTUNA

HOITOMUODOT

KYLMÄHOITOA ILMAN JÄITÄ
(aina 3°C:een saakka)
Luo omaa syvälle tunkeutuvaa, pitkäkestoisempaa kylmää, joka edistää verisuonten supistumista ja vähentää verenkiertoa, tulehdusta ja turvotusta.
Vähentää lihaskouristuksia, pienentää aineenvaihdunnan tarvetta ja turvallisesti lievittää kipua loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen. Käytetään heti akuutin loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen ja tarvittaessa sen jälkeen.

KONTROLLOITAVISSA OLEVAA LÄMPÖHOITOA
(aina 45°C:een saakka)
Luo hallittava lämmönsäätelyn palautumisen edistämiseksi sekä verenkierron lisäämiseksi loukkaantuneelle alueelle. Lämpökäsittely avittaa luonnollista paranemista vähentäen samalla kipua ja jäykkyyttä. Lämpökäsittelyä käytetään sen jälkeen, kun loukkaantumisen tai leikkauksen aiheuttama ensivaikutus aste alkaa vähentyä.

NOPEA KYLMÄ-KUUMA HOITO
(lämpötilamuutos alle 1 minuutti)
Nopea vaihtoväli kylmä-kuuma hoidossa avaa ja supistaa verisuoni järjestelmää lisäämällä verenvirtausta loukkaantuneelle alueelle aiheuttamatta ylimääräistä turvotusta. Kylmä-kuuma hoito auttaa myös vähentämään kipua. Med4 Elite pystyy toteuttamaan ennennäkemättömän <1 minuutin vaihtovälin.

AKTIIVINEN PURISTUSHOITO
(4 tasoa, 5-75 mm Hg)
Game Readyn patentoidulla tekniikalla pystytään tuottamaan ja säätämään jaksoittaista kompressiota. Kompressio jäljittelee luonnollisia lihasten supistumis liikkeitä “pumppaamalla” turvotusta pois vamma-alueelta.

Aktiivinen kompressiohoito on osoittautunut tehokkaimmaksi yhdistettynä kylmähoidon kanssa.

Yksinkertainen kosketusnäyttö tekee käytöstä intuitiivista ja tehokasta.

Kaksi liitosjohtoa mahdollistaa useiden vammojen tai kahden eri käyttäjän samanaikaisen hoitamisen.

Monet eri hoitomuodot mahdollistavat erilaisten vammojen hoitamisen.

Pieni koko ja lukittavat rullapyörät varmistavat helpon sijoittamisen.

Monen eri hoitomuodon hallinta, seuranta ja säätö kahdelle potilaalle helposti kosketusnäytön kautta.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelu: 010 292 4590