Akuuttien vammojen hoitoon
ja leikkausten jälkeiseen toipumiseen

GRPRO 2.1

Kannettava kylmäkompressiolaite akuuttien vammojen hoitoon, leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen, kivunhoitoon, turvotukseen ja palautumiseen.

Keskusyksiköllä säädät sidosten kompressiotason
ja lämpötilan haluamaksesi.

Kaksipäinen liitosjohto mahdollistaa
kahden sidoksen yhtäaikaisen käytön.

Ladattava akkupaketti – käyttöaika jopa 7 tuntia.

Game Ready hoitopisteet

TEKNOLOGIA

Game Ready® on edelläkävijä aktiivisen kylmäkompressioteknologian hyödyntämisessä akuuttien vammojen hoidossa ja leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa.

Game Ready® laitteen avulla voit vähentää turvotusta, minimoida kipua ja nopeuttaa kuntoutumista tehostamalla kehon luonnollisia paranemiskeinoja.

Game Ready® on aktiivisen jaksottaisen kompression ja säädeltävän lämpötilan (1-10° C) ansiosta yksinkertaisen tehokas ja turvallinen hoitomuoto.

KYLMÄKOMPRESSIOLAITTEEN KÄYTTÖTARKOITUS

Akuuttiin vamman ja kivun hoitoon:
Nivelten esim nilkan, polven ja olkapään nivelsidevammat tai ns. puujalka ja muut iskuperäiset lihasvammat, joissa on lihaksen sisäistä verenvuotoa.
Lääkkeetön vaihtoehto kivunhoidolle.

Post-operatiiviseen kuntoutukseen:
Nilkan ja polven operaatiot ja tähystykset (acl/mcl), tekoniveloperaatiot (polvi/lonkka), erilaiset olkapääoperaatiot sekä käsikirurgia esim. ranne.

Aktiivinen kuntoutusvaihe:
Potilas aloittaa lääkärin ja fysioterapeutin ohjeistamana aktiivisen kuntoutuksen leikkauksen jälkeen ja alkaa kuormittaa niveltä. GameReady poistaa tehokkaasti turvotusta ja rauhoittaa mahdollista rasituksesta aiheutuvaa tulehdusta, nopeuttaen näin paluuta normaaliin aktiiviseen elämään.

Palautuminen:
Monet ammatti-ja amatööriurheilijat ovat luottaneet GameReady -kylmäkompressiohoitoon sekä vammoja ennaltaehkäisevänä että suorituksesta palauttavana hoitona.

VUOKRAHINNAT & OTA YHTEYTTÄ

Hinnat:
199€ ensimmäinen viikko, 100€ lisäviikot.
Hinta sis. keskusyksikön ja yhden mansetin.

Lisämansetit
39€ / viikko.

Asiakaspalvelu: 010 292 4590