GRPRO 2.1

Akuuttien vammojen hoitoon ja leikkausten jälkeiseen toipumiseen

Kannettava kylmäkompressiolaite akuuttien vammojen hoitoon, leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen, kivunhoitoon, turvotukseen ja palautumiseen.

Aloita kuntoutuminen parhaalla mahdollisella tavalla.
Hoito on mahdollista aloittaa samantien jo heräämössä ja jatkaa kätevästi kotona mukana tulevien helppojen ohjeiden mukaisesti.

Kysy sinua hoitavalta sairaalta Game Ready -kylmähoitoa kuntoutumisen tueksi tai vuokraa suoraan alla olevalla lomakkeella.

Täytä vuokrauslomake

Vuokraus alkaen 199€ / ensimmäinen viikko + 100€ lisäviikot
Täytä lomake ennen klo 14, jos haluat vuokran alkavan jo tänään.
Huomaathan, että vuokran minimikesto on 1 viikko.
Oletko menossa leikkaukseen? Valmistaudutko kisoihin tai osallistutko harjoitusleirille? Kärsitkö raajojen turvotuksesta? Mitä oireita tai vammaa haluat hoitaa tai ennaltaehkäistä?

TEKNOLOGIA

Game Ready® on edelläkävijä aktiivisen kylmäkompressioteknologian hyödyntämisessä akuuttien vammojen hoidossa ja leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa.

Laitteen avulla voit vähentää turvotusta, minimoida kipua ja nopeuttaa kuntoutumista tehostamalla kehon luonnollisia paranemiskeinoja.

Game Ready® on aktiivisen jaksottaisen kompression ja säädeltävän lämpötilan (1-10° C) ansiosta yksinkertaisen tehokas ja turvallinen hoitomuoto.

Avaa käyttöopas tästä
Keskusyksiköllä säädät sidosten kompressiotason ja lämpötilan haluamaksesi
Kaksipäinen liitosjohto
Kaksipäinen liitosjohto mahdollistaa kahden sidoksen yhtäaikaisen käytön
Ladattava akkupaketti
Ladattava akkupaketti – käyttöaika jopa 7 tuntia

VUOKRAA TAI OSTA GRPRO 2.1

VUOKRAUS

Hinta 199 € / viikko
Jatkoviikot 100 €
Hinta sisältää laitteen ja yhden sidoksen

Täytä vuokrauslomake

KYLMÄKOMPRESSIO­­LAITTEEN KÄYTTÖ­TARKOITUS

Akuuttiin vamman ja kivun hoitoon

Nivelten esim. nilkan, polven ja olkapään nivelsidevammat tai ns. puujalka ja muut iskuperäiset lihasvammat, joissa on lihaksen sisäistä verenvuotoa. Lääkkeetön vaihtoehto kivunhoidolle.

Post-operatiiviseen kuntoutukseen

Nilkan ja polven operaatiot ja tähystykset (acl/mcl), tekoniveloperaatiot (polvi/lonkka), erilaiset olkapääoperaatiot sekä käsikirurgia esim. ranne.

Aktiivinen kuntoutusvaihe

Potilas aloittaa lääkärin ja fysioterapeutin ohjeistamana aktiivisen kuntoutuksen leikkauksen jälkeen ja alkaa kuormittaa niveltä. GameReady poistaa tehokkaasti turvotusta ja rauhoittaa mahdollista rasituksesta aiheutuvaa tulehdusta, nopeuttaen näin paluuta normaaliin aktiiviseen elämään.

Palautuminen

Monet ammatti-ja amatööriurheilijat ovat luottaneet GameReady -kylmäkompressiohoitoon sekä vammoja ennaltaehkäisevänä että suorituksesta palauttavana hoitona.

HOITOPAIKAT

Katso kaikki hoitopaikat

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAMME

Verkkokaupastamme voit ostaa suoraan tuotteet palautumiseen, kuntoutumiseen ja harjoitteluun.

Siirry verkkokauppaan