KUNTOUTUMINEN

ACTIVFORCE

ActivForce on digitaalinen dynamometri, jolla kuntoutujan voimaa ja lihassymmetriaa voi mitata objektiivisesti.

LUE LISÄÄ

INCREDIWEAR

Anti-inflammatoriset asusteet reagoivat kehonlämpöön vapauttaen negatiivisia ioneja, jotka saavat aikaan värähtelyä solutasolla. Värähtely vilkastaa imuneste- ja verenkiertoa.

LUE LISÄÄ

NUBIS

Nubis on huippulaadukas ammattimaisen fysioterapeutin aidosti mobiili hoitopöytä, joka on tarkoitettu käytettäväksi urheilijoiden sekä kuntoutujien avustamiseen.

LUE LISÄÄ

GAME READY

Game Ready® -kylmäkompressiolaitteita käytetään ortopedisten leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa sekä akuuttien vammojen hoidossa.

LUE LISÄÄ

AKUUTTI VAMMA TAI LEIKKAUS

Loukkaantuminen ja pitkä kuntoutuminen ei sovi kenenkään kalenteriin. Kylmähoidolla hoidetaan tehokkaasti sekä akuuttien vammojen että leikkauksen aiheuttamaa kipua. Kompressioon yhdistettynä kylmähoito saadaan pureutumaan syvälle ihon alle, missä kipu sijaitsee.

Game Readyn avulla kuntoutumisen kesto lyhenee yli 20% ja kipulääkkeiden käyttöä voidaan vähentää merkittävästi.”
Peter Millett, MD, MSC | The Steadman Clinic

TUTUSTU GAME READY -TUOTTEISIIN

ÄLÄ ANNA KIVUN PYSÄYTTÄÄ

Kylmähoidolla on saatu hyviä tuloksia myös kroonisen kivun hoidossa. Kipusairauksien kirjo on kuitenkin suuri, jonka vuoksi kylmähoidon soveltuvuus on testattava valvotuissa olosuhteissa. Potilas on aina itse paras asiantuntija sopivalle hoidolle, kun kyseessä on ulkoisten ärsykkeiden aiheuttama lisääntynyt kipu. Joissain tilanteissa kylmähoidon sijaan lämpöhoidot ovat todettu parhaaksi hoitomuodoksi.

Game Readyn edistyksellinen Med4Elite-laite tarjoaa mahdollisuuden sekä kylmä- että lämpöhoitoihin ja näiden kahden nopeaan vastakkaiseen vaihteluun eli kontrastihoitoon.

TUTUSTU GAME READY -TUOTTEISIIN

AKTIIVINEN KUNTOUTUMISVAIHE

Leikkauksen jälkeisessä aktiivisessa kuntoutuksessa potilas aloittaa lääkärin ja fysioterapeutin ohjeistamana nivelen kuormittamisen.

ActivForce mittaa kuntoutuksen aikaista voiman palautumista. Tulokset tallentuvat langattomasti hallintapaneeliin, josta kehitystä on vaivatonta seurata kaavioiden avulla.

Game Ready vähentää turvotusta sekä rauhoittaa mahdollista rasituksesta
aiheutuvaa tulehdusta nopeuttaen näin paluuta normaaliin aktiiviseen elämään.

TUTUSTU ACTIVFORCE -TUOTTEISIIN
TUTUSTU GAME READY -TUOTTEISIIN

AMMATTILAISEN TUKI

Kilpaurheilussa taustajoukkojen ja valmennuksen rooli kasvaa. Lihashuollon tueksi tarvitaan usein ammattilainen.

Nubis on markkinoiden kevyin kannettava hoitopöytä. Sen kasaamiseen kuluu vain 2-3 minuuttia. Patja on helppo pestä, sillä se on veden- ja öljynkestävä. Ilmatäytteinen patja lisäosineen mahtuu perässä vedettävään ja selässä kannettavaan matkalaukkuun. Koko setin paino on vain ~15 kg.

TUTUSTU Nubis -TUOTTEISIIN

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAMME

Verkkokaupastamme voit ostaa suoraan tuotteet palautumiseen, kuntoutumiseen ja harjoitteluun.

Siirry verkkokauppaan