K U N T O U T U M I N E N

AKUUTTI VAMMA TAI LEIKKAUS

Loukkaantuminen ja pitkä kuntoutuminen ei sovi kenenkään kalenteriin. Kylmähoidolla hoidetaan tehokkaasti sekä akuuttien vammojen että leikkauksen aiheuttamaa kipua. Kompressioon yhdistettynä kylmähoito saadaan pureutumaan syvälle ihon alle, missä kipu sijaitsee.

Game Readyn avulla kuntoutumisen kesto lyhenee yli 20% ja kipulääkkeiden käyttöä voidaan vähentää merkittävästi.”
Peter Millett, MD, MSC | The Steadman Clinic

ÄLÄ ANNA KIVUN PYSÄYTTÄÄ

Kylmähoidolla on saatu hyviä tuloksia myös kroonisen kivun hoidossa. Kipusairauksien kirjo on kuitenkin suuri, jonka vuoksi kylmähoidon soveltuvuus on testattava valvotuissa olosuhteissa. Potilas on aina itse paras asiantuntija sopivalle hoidolle, kun kyseessä on ulkoisten ärsykkeiden aiheuttama lisääntynyt kipu. Joissain tilanteissa kylmähoidon sijaan lämpöhoidot ovat todettu parhaaksi hoitomuodoksi.

Game Readyn edistyksellinen Med4Elite -laite tarjoaa mahdollisuuden sekä kylmä- että lämpöhoitoihin ja näiden kahden nopeaan vastakkaiseen vaihteluun eli kontrastihoitoon.

Game Ready vähentää turvotusta sekä rauhoittaa mahdollista rasituksesta
aiheutuvaa tulehdusta nopeuttaen näin paluuta normaaliin aktiiviseen elämään.

AKTIIVINEN KUNTOUTUMISVAIHE

Leikkauksen jälkeisessä aktiivisessa kuntoutuksessa potilas aloittaa lääkärin ja fysioterapeutin ohjeistamana nivelen kuormittamisen.

ActivForce mittaa kuntoutuksen aikaista voiman palautumista. Tulokset tallentuvat langattomasti hallintapaneeliin, josta kehitystä on vaivatonta seurata kaavioiden avulla.

AMMATTILAISEN TUKI

Kilpaurheilussa taustajoukkojen ja valmennuksen rooli kasvaa. Lihashuollon tueksi tarvitaan usein ammattilainen.

Nubis on markkinoiden kevyin kannettava hoitopöytä. Sen kasaamiseen kuluu vain 2-3 minuuttia. Patja on helppo pestä, sillä se on veden- ja öljynkestävä. Ilmatäytteinen patja lisäosineen mahtuu perässä vedettävään ja selässä kannettavaan matkalaukkuun. Koko setin paino on vain ~15 kg.